Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cablaj in protel -> pdf

Sharky

Postări Recomandate

Ma poate ajuta cineva sa scot niste cablaje facute in protel si sa mi le trimita intr-o forma accesibila (pdf sau orcad layout)?Ca nu vreau sa apelez iar la piraterie. :lol:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• csl1131

3

• Sharky

3

• Cristiano

1

• luc

1

Top autori în acest subiect

cum adica sa traduca continutul Posted Image

pai da ve intelegi tu prin a traduce???

cand dai print acolo poti sa scoti numai cablajul (efectiv desenul la trasee) si pe alta pagina gaurile si pe alta asezarea piseslor..si tot asa..

sau parca ai obt sa le scoti una peste alta..adica traseele si piesele..

n-am inteles ce zici tu acolo..fii mai exact..

Link spre comentariu

am pcb in protel..dar nu am protel..si mi-e groaza sa ma apuc sa il iau de pe net, sau sa umblu sa imi fac rost de el.Exista ceva versiune de evaluare?(eu nu am reusit sa o gasesc)Eu vreau sa pot sa "vad" cablajele alea si ma gandeam sa i le trimit cuiva care are protel si sa mi le faca pdf ca sa nu recurg la piraterie. :lol:

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Mai demult era disponibil pt. download pe site-ul Protel, dar acum l-au scos ... trebuie sa ceri de la ei un kit de evaluare, si ti-l trimit prin posta. Am un CD cu versiunea de evaluare de la Protel DXP2004 (si parca am si versiunile mai vechi, 99SE si DXP, trebuie sa le caut), insa kitul e maricel (cateva sute de MB).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări