Sharky Postat Iunie 11, 2005 Partajează Postat Iunie 11, 2005 Ma poate ajuta cineva sa scot niste cablaje facute in protel si sa mi le trimita intr-o forma accesibila (pdf sau orcad layout)?Ca nu vreau sa apelez iar la piraterie. :lol: Link spre comentariu
csl1131 Postat Iunie 11, 2005 Partajează Postat Iunie 11, 2005 le scoti in pdf: ii dai print si ai o imprimata virtuala care it face tie pdf-urile ia uite un site (clic pe imagine) Link spre comentariu
csl1131 Postat Iunie 12, 2005 Partajează Postat Iunie 12, 2005 cum adica sa traduca continutul pai da ve intelegi tu prin a traduce??? cand dai print acolo poti sa scoti numai cablajul (efectiv desenul la trasee) si pe alta pagina gaurile si pe alta asezarea piseslor..si tot asa.. sau parca ai obt sa le scoti una peste alta..adica traseele si piesele.. n-am inteles ce zici tu acolo..fii mai exact.. Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 12, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2005 am pcb in protel..dar nu am protel..si mi-e groaza sa ma apuc sa il iau de pe net, sau sa umblu sa imi fac rost de el.Exista ceva versiune de evaluare?(eu nu am reusit sa o gasesc)Eu vreau sa pot sa "vad" cablajele alea si ma gandeam sa i le trimit cuiva care are protel si sa mi le faca pdf ca sa nu recurg la piraterie. :lol: Link spre comentariu
csl1131 Postat Iunie 12, 2005 Partajează Postat Iunie 12, 2005 e kit de evaluare vreo 30 zile.. oricum e mare kitul.. ca e prg cu totul... daca vrei da-le: [email protected] si o sa iti trimit pdf-urile inapoi Link spre comentariu
Vizitator Vladutz_by Postat Iulie 3, 2005 Partajează Postat Iulie 3, 2005 de unde scot kitul ala ??? Link spre comentariu
Cristiano Postat Iulie 3, 2005 Partajează Postat Iulie 3, 2005 Mai demult era disponibil pt. download pe site-ul Protel, dar acum l-au scos ... trebuie sa ceri de la ei un kit de evaluare, si ti-l trimit prin posta. Am un CD cu versiunea de evaluare de la Protel DXP2004 (si parca am si versiunile mai vechi, 99SE si DXP, trebuie sa le caut), insa kitul e maricel (cateva sute de MB). Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 4, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2005 am rezolvat problema demult, dar topicul ar putea ramane deschis pt cei care cauta lamuriri in privinta asta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum