Vizitator miha101202 Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Am cumparat un prelungitor usb de 3 m pentru un stick transcend de 2 G. dar nu pot folosi stickul pentru ca nu mi-l recunoaste. Am conectat o camera web prin prelungitor si merge bine iar stickul functioneaza daca-l pun direct in spatele pc-ului.(fara prelungitor)Ce trebuie sa fac sa pot folosi prelungitorul si pentru stick? Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 3m pentru un stick e prea mult... 1 sau 1,5m merg ok... Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 ciudata treaba, la mine era fix invers.nu merge camera pe uin prelungitor de 3, dar merge stick-ul Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Eu am doua prelungitore de 3m(deci 6m in total) si functioneaza si camera si stick-ul.Poate este o problema de contact intre mufa stick-ului si prelungitor. Link spre comentariu
danb1974 Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Un prelungitor de calitate :)Asa poti testa prelungitoarele, bagi la capat un stick rapid sau un hdd usb, daca da erori e prost oricit de gros, frumos si lucitor arata Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 B?ie?i, voi a?i auzit vreodat? de moduri în liniile de transmisie? USB-ul este limitat la distan?a de 3 metri din cauza apari?iei multi-modurilor, ?i faptului c? cablul func?ioneaz? ca un filtru, iar degradarea impulsului devine prea mare la distan?? mai mare de 3 metri, se degradeaz? puternic rata de transfer ?i posibil transferul este plin de erori (deci, înc? o limitare drastic? la transferul de date).Nu mai bate?i cuie cu calculatorul. Ai nevoie de transport de date pe mai mul?i metri? Folose?te ethernet sau wireless sau chestii special proiectate pentru asta. Nu for?a?i tehnologia c? nu ave?i de cî?tigat. Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 BogdanA74 nu zic ca nu e ca tine dar e absurd sa pun un sistem wireless pentru un amarat de stick/webcam la 3 metrii fata da calculator, sunt cazuri si cazuri si cazuri.am pus si imprimanta pe un cablul usb ieftin si la fiecare parazit pe retea (conectari/deconectari consumatori) USB-ul nu o mai recunostea, insa cu un cablul mai serios (ecranat si probabil firele din Cu) am rezolvat problema.acum am renuntat la cablul de 3m, am reusit sa imi cumpar unul de 1,5m Link spre comentariu
danb1974 Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Pe usb.org zice asa: Q1: How long of a cable can I use to connect my device? A1: In practice, the USB specification limits the length of a cable between full speed devices to 5 meters (a little under 16 feet 5 inches). For a low speed device the limit is 3 meters (9 feet 10 inches). In practica chiar am folosit (usb 1.1 - o placa de sunet) unul de 5m Pe de alta parte nu am putut folosi (pe usb 2.0) mufele frontale dintr-un pc de proaste ce erau cablurile de legatura interne (aia 20 de cm de fir simplu neecranat) Exista cablu prelungitor de 11m care la mijloc are un repetor activ http://www.cooldrives.com/velousb20ca3.html Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Sal.Eventual se poate manufactura un astfel de cablu.Eu am facut un astfel de cablu ca sa pot sa ridic modemul deasupra acoperisului ca nu am acoperire 3g.Lungimea este de 5,7metrii si se comporta excelent.Am folosit cablu coaxial de 75ohmi de la Romcab TCC2YY-I,1X0,6 pentru partea de date si obisnuit pentru alimentarea de 5vcc.Cablajul este dublu placat iar tresele la cabluri sunt lipite pe spate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum