Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dotari noi pentru politia romana

hip_hop7575

Postări Recomandate

In fata la liceu la mine, este un bar. Noi ii spunem biblioteca :da . Ca sa ajungi la biblioteca trebuie sa treci o strada din asta principala, cu cate 2 benzi pe sens (s'o treci, nu s'o traversezi).Ieri au trecut doi strada asta, fara sa vada doi politisti de la rutiera care stateau de sase. I'a fluierat apoi le'a facut poza cu an aparat foto digital :da . Prima oara cand vad chestia asta. Le face poza ca sa nu mai aiba cum sa faca contestatie. S'au desteptat in sfarsit si astia, ca majoritatea faceau contestatie cu toate ca nu aveau dreptate, si ajungea costul unui proces mai mare decat costul amenzii :nebun: ce dotari stiti voi ca au mai primit politistii de la circulatie ?ps: inca ceva, la vreo 5 km de orasul meu, este undeva intr'un sat pus un politist din carton, imbracat in verde, cu un baston din ala reflectorizant. Prima data cand l'am vazut aveam vreo 70-80 la ora, era seara, am pus o frana de ziceai ca'mi sar rotile :nas:

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

3

• iulicuta2000

2

• hip_hop7575

1

• MuSi

1

Top autori în acest subiect

La mine in oras in Pucioasa(judet Dambovita)la politia locala le-a cumparat niste lanterne pe LED-uri foarte puternice(te "nenoroceste" daca noaptea ti le pune in ochi)si tot asa au aparate de fotografiat... :sparge: ne face noua poze cand suntem pe biciclete si intram in parc unde nu avem voie cu asa ceva...

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Din cate stiu pozele sunt luate in calcul in instanta doar daca aparatele cu care sunt facute sunt omologate nu stiu cum...e ca si in cazul aparatelor de radar unde tot utilajul este omologat sa faca poze,sa determine cu o anumita precizie viteza de deplasare a masinilor etc...deci poza lor nu prea tine in instanta,cum nu tine poza facuta de oricine asupra unui fapt,poate doar influenteaza judecatorul in vreun fel,altfel nu se ia ca "proba",eu cel putin asa stiu!

Link spre comentariu

Parerea mea este ca poza e poza, indiferent cu ce o faci. Chestia cu "omologarea" se refera la aparate de masura (mai precis, in aparat care masoara ceva, indiferent ce, viteza, kilograme, presiuni, distante si orice altceva - trebuie sa fie verificat metrologic sau sa aiba certificat de etalonare). Cel putin eu asta cer cand trebuie validata o proba sau o inspectie. Trebuie demonstrat ca s-a masurat corect.

Link spre comentariu

Da,ai dreptate,acum cred ca problema unui divais de capturat instantanee consta in faptul ca trebuie sa fie siguri ei ca nu sunt poze manarite,desigur asta se poate demonstra prin alte cai...

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Daca nu te-a oprit si legitimat politistul, poza nu conteaza deloc.Nu-ti poate da amenda politistul, doar din observatii de la distanta, asta in cazul pietonilor si biciclistilor.

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Poza o manaresti cu o gramada de programe. Nu conteaza cu ce o faci.

Aparatele de fotografiat pe care le au politistii comunitari, "sunt blocate", adica politistul care are in dotare un astfel de aparat foto, nu poate sterge imaginea, decat sefii lor, acele imagini pot constitui probe in instante.
Link spre comentariu

Se sterg si inregistrari de radar, crede-ma. Pentru cine stie, in padurea Bogata (BV) este o zona cu limitare de 40 km/h si dunga foarte continua. Si pe acolo stau baietii veseli. Acolo am fost filmat in depasire cu 105km/h. Era o singura zona dreapta si cu vizibilitate in care puteai face asta. Guma de sters: 100 lei. Noi. Din pacate n-am avut marunt....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări