Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Circuite electronice liniare

srdjan

Postări Recomandate

In urma obtinerii acordului verbal al autorului (nu am sa mentionez numele din motive de crawler-e web) va pun la dispozitie cursurile stimabilului meu profesor (un om deosebit) de Circuite Electronice Liniare (1 semestru) al Facultatii de Inginerie sectia Automatizari si Informatica Aplicata.As ruga operatorii sa faca sticky postul.Rog eventualii descoperitori de erori tehnice sau logice sa imi semnaleze acestea pentru a le semnala mai departe autorului. Evident toate acestea sa se faca in mod elegant fara a face vraiste topicul.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• srdjan

3

• remus68

1

Top autori în acest subiect

intr-adevar se putea pune si acolo... doar ca acolo sunt mai multe varietati de subdomenii... si chiar chestii mai complexe. am zis ca deloc sa incurc un neinitiat atat cu electronica cat si cu forumul sa-i pun sub botic direct chestiile elementare fara sa-i fuga ochii la amplif-uri, stroboscoape si mai stiu eu ce. ramane la atitudinea moderatorilor ce sa ramana si unde.

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

fiţuică bună la îndemână pentru cei care au nevoie de o aplicaţie cu amplificator operaţional.nu e grozav de bine făcută dar e folositoare pentru invăţăcei.pe această cale întreb dacă nu ar fi folositoare o secţiune "biblioteca electronistului" în care să organizăm frumos documentaţiile ce apar pe forum.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări