srdjan Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 In urma obtinerii acordului verbal al autorului (nu am sa mentionez numele din motive de crawler-e web) va pun la dispozitie cursurile stimabilului meu profesor (un om deosebit) de Circuite Electronice Liniare (1 semestru) al Facultatii de Inginerie sectia Automatizari si Informatica Aplicata.As ruga operatorii sa faca sticky postul.Rog eventualii descoperitori de erori tehnice sau logice sa imi semnaleze acestea pentru a le semnala mai departe autorului. Evident toate acestea sa se faca in mod elegant fara a face vraiste topicul. Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Cred ca ar fi fost mai bine daca ai fi postat aici viewtopic.php?f=16&t=46960 in loc sa deschizi un topic nou. Ar fi fost mai usor de vazut de cei care ii intereseaza acest subiect . Link spre comentariu
srdjan Postat Octombrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2009 intr-adevar se putea pune si acolo... doar ca acolo sunt mai multe varietati de subdomenii... si chiar chestii mai complexe. am zis ca deloc sa incurc un neinitiat atat cu electronica cat si cu forumul sa-i pun sub botic direct chestiile elementare fara sa-i fuga ochii la amplif-uri, stroboscoape si mai stiu eu ce. ramane la atitudinea moderatorilor ce sa ramana si unde. Link spre comentariu
srdjan Postat Iunie 17, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2010 fiţuică bună la îndemână pentru cei care au nevoie de o aplicaţie cu amplificator operaţional.nu e grozav de bine făcută dar e folositoare pentru invăţăcei.pe această cale întreb dacă nu ar fi folositoare o secţiune "biblioteca electronistului" în care să organizăm frumos documentaţiile ce apar pe forum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum