amp Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Salut din nou! ce ziceti de primele 30 de secunde din melodia ? parca era o melodie mai veche asa, nu? :band Edit by George(sb):am considerat ca este necesar un nou topic, deoarece cel in care ai postat se referea la melodii necunoscute si nu inspirate din altele mai vechi. Link spre comentariu
George(sb) Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 parerea mea e ca inspirata de aici Link spre comentariu
amp Postat Octombrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2009 parerea mea e ca inspirata de aici zhi-vago - celebrate the love o melodie clasica a genului dream-house, nu stiu sigur daca e asta parca era alta care semana si mai mult si daca tot vorbim de plagiat, de ce sa nu vorbim de ce se intampla in industria muzicala din romania , unde apar "n" "hit-uri" pe zi cu acelasi sound? (desi si aici ca si in cazul manelelor vad ca nu se supara nimeni ) Link spre comentariu
yo4hhp Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 de la 1:25 incolo se "simte" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum