cipricoder Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Daca citeai si tu comentariile aflai!dream theater - deja vu....Poti deasemenea sa trimiti un mesaj celui ce a 'uploadat filmuletul in care sa-l intrebi cine canta, sau...poti sa dai comment (doar ca la alea nu se raspunde mereu)poi asa am si aflat dar ca nu am vazut ca sunt mai multe comentari am crezut ca sunt decat cele de pe prima pagina Link spre comentariu
iordan Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 caut melodia ....................................... EDIT BY George(SB) Probabil cauti fisierul, ala il cauti in alta parte nu pe forum, in aceasta rubrica poti cauta cel mult titlul unei melodi necunoscute Link spre comentariu
NumLock Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Sall! Stie cineva cine canta melodia din reclama orange in care un copil se uita la un urs dintr-o vitrina, si cum se numeste aceasta? -> John Vasco - The need in me Mai e o reclama, mi se pare ca tot de la orange, cu o melodie despre haiduci. Pe aceasta o recunoaste cineva? -> Am gasit-o Link spre comentariu
petre_s Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 foarte frecvent poti gasi melodiile care nu le stii cautand pe google dupa un fragment din versuri. Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 foarte frecvent poti gasi melodiile care nu le stii cautand pe google dupa un fragment din versuri.dupa care scrii lyrics Link spre comentariu
NumLock Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 merci de ajutor Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 recunoaste cineva melodia asta . Nu este toata melodia . http://tinypic.com/player.php?v=vi03yd&s=5 . Am gasit-o se numeste 'Tiffany Foxx ft. Snoop Dogg - Shake that shit' .Multumesc inca o data @Dudikoff. Link spre comentariu
boku Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 cum se numeste melodia asta? Link spre comentariu
George(sb) Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 ma ajuta si pe mine cineva? Link spre comentariu
Alex90 Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 cine stie de melodia asta? Link spre comentariu
Alex90 Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 melodia cu "de doru tau zi de zi simt ca mor" o stie cineva? Link spre comentariu
NumLock Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 E o melodie mai veche sau mai noua? Ce gen de melodie e? Link spre comentariu
Alex90 Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 e ceva manea. nu stiu mai veche de 2 ani cred. Link spre comentariu
Vizitator marius15g Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Asta e Adrian Minune - zi de zi ? Link spre comentariu
NumLock Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 http://www.versuri.ro/versuri/kjeid_florin+peste+laura+play+aj+de+dorul+tau.html Asta o fi? daca dadeai un search pe google gaseai. Da' trebuia sa scrii "de dorul..." cei care canta manele nu prea foloesc corect romana Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum