Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu stiu cum se cheama melodia, ajutor!

one

Postări Recomandate

• Răspunsuri 74
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Solim

21

• Blind

9

• George(sb)

5

• Yo4You

5

Top autori în acest subiect

pai parca era un topic de genu la bodega, dar... parca nu se potrivea acolo...oricum, zapacitul ala canta corect, nu face "remixuri", iar comicul iese din contrastul dintre mutra lui si cantaretul original...asa ca am zis ca e mai corect sa-l bag aici...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Si inca ceva,ce gen de muzica e asta? http://video.tinypic.com/player.php?v=61wn0k4 progressive,hardtrance??cum ii zice?ca stiu ca is o gramada de house-uri... ascultati-l pana la 1 min macar :smt005 ,e fain.am luat de pe omega tv,si nu stiu ce program sa folosesc ca sa iau numai melodia,asa ca am luat-o cu CamStudio,ala ce filmeaza desktopu,si iau cu tot cu video,dar doar desktopu il vede,videoclipu in sine nu-l filmeaza,asta am vrut sa va intreb,de ce nu filmeaza si videoclipu? ma uit cu winampu,cu shoutcast ala.ma rog,nu stiu cat de mult ati inteles din ce v-am explicat.

Link spre comentariu

lolozaurus.... September - cry for you. It's old...A doua "melodie" e o inregistrare live dintr-un concert, in care sunt mai multe formatii in acelasi timp pe scena. Mel de baza se numeste bittersweet symphony, cantata initial de the verve...Nu stiu ce iti place atat de tare, mie cel putin nu imi pare senzationala treaba...e ascultabila dar nu deosebit de interesanta...

Link spre comentariu

Mersi mult Blind,mah poate mi se parea asa fain pentru ca am vazut si videoclipu,...ce atmosfera era acolo.......uhhh,ce-as vrea macar o data si eu acolo.defqon one iara e beton,mama ce-i pe acolo.....dai doamne noroc s-ajungem pe acolo mari dj,hai nu chiar,da doar sa ajungem pe acolo :weedman:

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Sper ca are cineva,sau sa-mi zica si mie de unde sa le iau,ceva torente numai sa mearga (ori melodia ori videoclipu,nu conteaza :yawinkle: ) ca am cautat tot netu dupa ele dar n-am gasit nimic.bine,am gasit torente dar nu mergeau. E vorba de urmatoarele:A nightmare in rotterdam never sleep againIn qontrol 2004 (part 2)Lake parade 2006Love parade 2001one year of essence music 2006Project hardcore 2005Ms! :smt006

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări