costyy86 Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Vreau sa fac pana sambata 24.09.2009 un joc de lumini pentru un glob de oglinzi dintr-un modul de la instalatia de craciun, cu 6 sau 8 leduri dar nu stiu ce sa pun in serie ca sa nu imi arda ledurile, ca modulul merge la 220V, si din cate stiu eu ledurile merg cu, curent continuu, pe cand modulul merge cu alternativ.Multumesc anticipat...Scuzati-ma daca am postat gresit Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 nu stiu ce sa pun in serie ca sa nu imi arda ledurile, ca modulul merge la 220VExprima-te mai clar ! Ce e "modulul" ? LED-urile fac parte din "modul" ? Daca nu poti desena schema circuitului, macar pune o fotografie cu "modulul" . Link spre comentariu
costyy86 Postat Octombrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Modulul este acea cutiuta de la o instalatie electrica de pe piata cele ieftne,care controleaza cate 4 randuri de becuri, si ledurile nu sunt de la ea, ledurile sunt leduri care au catod si anod si sunt alimentate la 3-3,5vRog moderatori sa il mute unde ii este locul ca nu stiu unde sa postez , scuze inca odata. Link spre comentariu
pgh Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Ledurile merg si la 220V alternativ, nu prea imi dau seama ce vrei sa faci , dar poate te ajuta: inseriaza un led cu o rezistenta de 60-70 kohmi si prin 2 fire introdu in priza,apoi adaptezi, ai sa vezi ca merge(faceam lampa de control in tinerete )Grija mare sa nu te curentezi. Link spre comentariu
costyy86 Postat Octombrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Ledurile merg si la 220V alternativ, nu prea imi dau seama ce vrei sa faci , dar poate te ajuta: inseriaza un led cu o rezistenta de 60-70 kohmi si prin 2 fire introdu in priza,apoi adaptezi, ai sa vezi ca merge(faceam lampa de control in tinerete )Grija mare sa nu te curentezi.Sigur nu fac artific prin casa? nu de alta dar sa nu raman fara curent , o sa incerc si sper sa mearga ca atunci am rezolvat problema, multumesc mult pentru sfat Link spre comentariu
GeoMar Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Sigur nu fac artific prin casa? nu de alta dar sa nu raman fara curent , o sa incerc si sper sa mearga ca atunci am rezolvat problema, multumesc mult pentru sfat Ai dreptate. Era valabila cererea ta era pana pe data de 24.09.2009,asa cum ai scris tu, citez, "Vreau sa fac pana sambata 24.09.2009 un joc de lumini pentru un glob de oglinzi......" Oricum ai deschis topicul tocmai pe "20 Oct 2009, 20:43" Link spre comentariu
costyy86 Postat Octombrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Ai dreptate. Era valabila cererea ta era pana pe data de 24.09.2009,asa cum ai scris tu, citez, "Vreau sa fac pana sambata 24.09.2009 un joc de lumini pentru un glob de oglinzi......" Oricum ai deschis topicul tocmai pe "20 Oct 2009, 20:43" Sunt cam greu de cap dar ce vrei sa spui? Link spre comentariu
nightmare Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Ce vrea sa spuna e ca luna a 9-a = septembrie iar noi suntem in luna a 10-a. Daca nu cumva ai gasit o modalitate de a calatori inapoi in timp nu cred ca e posibil sa realizezi ceva pana pe 24.09.2009 Link spre comentariu
costyy86 Postat Octombrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Din asta trebuie sa invatam toti,niciodata sa nu ne grabim prea tare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum