Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator stereo ECL82

centeulacent

Postări Recomandate

• Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• centeulacent

20

• md_2910

4

• Depanatoru

3

• +_Florin_+

2

Top autori în acest subiect

aici viewtopic.php?f=59&t=49048v-am gasit: 1buc ez80 nou1buc ez81 folosit ambele est-germane, un ecl86 polam, un ecl 82 tungsram

d-le memyself in acel topic de la vanzari - lucrurile prezentate acolo le vindeti sau le donati? va rog sa specificati chestia asta si sa va treceti locatia in profil !!
Link spre comentariu

Tuburi am EZ 80 si ECL82. Sunt interesat de donatia care ati zis ca o faceti si anume acel transformator de retea si cele doua lampi redresoare (pe soclu octal). Daca am scapat ceva va rog sa adaugati dvs. Daca sunteti dispus sa le trimiteti va voi contacta pe PM ca sa numai umplem forumul. :)

Link spre comentariu

Am reusit intr-un final sa fac rost de aproape toate componentele. (transformatorul de retea e pe drum)Il rog pe domnul "viobio" cand poate sa puna la posta coletul cu transformatoarele de iesire si cu soclurile. Adresa am sa vi-o trimit pe PM.De indata ce am toate piesele am sa fac o poza de ansamblu, iar mai apoi treptat poze pe parcursul lucrului.

Link spre comentariu

Il rog pe domnul "viobio" cand poate sa puna la posta coletul cu transformatoarele de iesire si cu soclurile. Adresa am sa vi-o trimit pe PM.

Iti raspund eu: trafurile vor fi gata maine si de maine incolo vor putea trafurile sa plece spre tine!!!
Link spre comentariu

Uite si una(schema)...,de pus in rama...cablajul se poate gasi aici viewtopic.php?f=28&t=48133 rezistentele fara putere specificata au 0,5W,sensibilitatea la intrare este de 700mVef pt 2W sinus la iesire.

PS.Schema neamtului e neschimbata din ani 1960 http://www.tube-amp.ch/projekte/ecl82se/ecl82se.html ...si obtine 1,5w in triode mod joi dupa apoi...poate cu semnal sinus la intrare si dreptunghi la iesire sau ceva de orice alt gen decit sinus...domnilor nu_i suficient ca tinicheua sa arate bine !, mai trebuie...!

Link spre comentariu

Daca sunt trafurile de cadre de la TV hibrid, merg fara probleme, dar e bine sa fie din cele care scot 6V in secundar, nu 41V, cu 230V, pusi de test, in primar.Altfel distorsioneaza la volum maxim, tensiunea de iesire e prea mare pt. 4 sau 8 ohmi, iar boxe de 60 ohmi nu avem.

Link spre comentariu

In cazul in care dispuneti doar de 4 centimetri patrati prezenta intrefierului este obligatorie si probabil (a se citi sigur) raspunsul la fregvente joase va fi ceva mai modest pt simplu fapt ca nu veti putea asigura o inductamta prea mare a primarului...

Link spre comentariu

Am inceput constructia amplificatorului, inca nu este gata am plantat doar cateva piese, maine revin cu poze. Multumesc frumos domnului "Viobio" pentru generozitate, domnului "Dj_Dog" pentru maiestria cu care realizeaza transformatoarele si nu in ultimul rand tuturor care m-au ajutat cu sfaturi. :) :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări