soulraven Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 am primit de la un prieten o magazie de cd-uri cu scopul de al pune pe picioare, in primul rand a avut un cd-u blocat in el, dupa ce am rezolvat asta, au inceput problemele, citeste cd-urile foarte rar si aleator, dupa ce am reglat (batraneste) din semireglabilul pus pe blocul optic, s-a revenit ca prin minune, a mers vre-o 2 ore asa, dar apoi dupa ce l-am pus inapoi in carcasa a crapat din nou si pare ca acum nu mai vrea deloc.aveti idee ce model de bloc optic este sau ce ar putea avea de citeste sau nu citeste deloc? Link spre comentariu
ari_panterra Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 sunt simptomele clasice ale ''obosiri lentilei'',cand ai miscat semireglabilul,i-ai marit tensiune dar si grabit sfarsitulde schimbat incearca cu una sh din recuperari sau daca are codul scris pe ea si crezi ca merita,cauta una noua.succes! Link spre comentariu
soulraven Postat Octombrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2009 stiam ca o sa i grabesc sfarsitul. nu prea gasesc nici un cod pe blocul optic, voi aveti vre-o idee de ce model este?ati mai avut experiente de genu asta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum