Vizitator Postat Iunie 11, 2005 Partajează Postat Iunie 11, 2005 am acasa un kashtan (magnetofon dinala vechi) si as vrea sa imi pun pe masina un sub facut de mine.. la sub ma mai descurc, dar la amplif stau cam nashpa..cum ziceam am 4 finali kt805am si fiecare are cam 3w nu? k nu am gasit pe net datasheetul..daca ii pun pe toti in "serie" creste puterea, nu? as vrea o schema de amplif subwoofer auto dak se poate la 12 v si fara traf.. cat mai simpla..care sa ii dau semnal dintr-un player. vreau sa am control pe bass si pe volum..daca are cineva schema si ma poate ajuta dati un PM pe yahoo messenger ID: Bogyxp si bineinteles si aici pe forum:) Link spre comentariu
Murcielad Postat Iunie 11, 2005 Partajează Postat Iunie 11, 2005 Kt805 are vreo 40w putere de disipare ... treaba este ca nu se pot face amplificari de puteri mari pe masini din cauza voltajului de 12V care e prea mic :( din cauza asta se folosesc ridicatoare de tensiune DC-DC treaba e ca nu ti-as sugera sa te apuci de unul ... eu m-am chinuit putin pana l-am facut ,dar acum e floare la ureche :twisted: cel mai bine ar fii sa folosesti TDA1562Q are 70W la 10% thd si poate gasesti difuzoare cu bobina dubla pe care sa pui 2 bucati si ai 140W la 10% thd pe langa asta mai pui ca are si eficienta fiind in clasa H :idea: Link spre comentariu
luc Postat Iunie 11, 2005 Partajează Postat Iunie 11, 2005 e prea putin 10w pe masina Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 13, 2005 Partajează Postat Iunie 13, 2005 am de la o statie telefunken descompletata niste finali BD901 si BD 902 cika sunt de 70w...are cineva o schema de sub auto cu asa ceva?? Link spre comentariu
luc Postat Iunie 13, 2005 Partajează Postat Iunie 13, 2005 munca oarba,cu 50w nu ai ce face in masina,ca sa simti ceva zguduiala trebuie 100w,si un filtru activ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum