Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schimbare rulmenti indesit

lus

Postări Recomandate

am o masina de spalat la care s-au spart rulmentii,nu ar fi o problema dar cuva poliplex este lipita.am taiat-o la flex,am schimbat rulmenti si semering dar inca nu sunt hotarat cu ce sa o lipesc.a mai incercat cineva asa ceva?am vazut pe alt forum ca se poate lipi cu silicon sanitar (rezistent la temperatura si detergenti),apoi se prinde cu suruburi autofiletante,din pacate nu mai sunt detalii daca e ok sau nu.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lus

4

• FLORIN-B

3

Se poate lipi cu silicon rosu (350 grade celsius) aplicat cu grosimea de snur de aprox. 6 - 8 mm pe jumatatea de cuva care are tamburul deja montat. Aceasta va fi asezata orizontal mai intai cu partea care are fulia in jos pe un suport stabil. Dupa cca. 3 minute de la aplicarea snurului de silicon pe jumatatea de cuva care are tamburul asamblat deja, se aseaza usor "capacul de cuva" care are garnitura de hublou.Se preseaza usor, DOAR sa se lipeasca ambele corpuri de cuva astfel incat pe margini siliconul sa apara f. putin "turtit".Se va lasa la temperatura camerei (cca. 20 grade Celsius) aproximativ 24 ore.Succes,Florin

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări