lus Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 am o masina de spalat la care s-au spart rulmentii,nu ar fi o problema dar cuva poliplex este lipita.am taiat-o la flex,am schimbat rulmenti si semering dar inca nu sunt hotarat cu ce sa o lipesc.a mai incercat cineva asa ceva?am vazut pe alt forum ca se poate lipi cu silicon sanitar (rezistent la temperatura si detergenti),apoi se prinde cu suruburi autofiletante,din pacate nu mai sunt detalii daca e ok sau nu. Link spre comentariu
FLORIN-B Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Se poate lipi cu silicon rosu (350 grade celsius) aplicat cu grosimea de snur de aprox. 6 - 8 mm pe jumatatea de cuva care are tamburul deja montat. Aceasta va fi asezata orizontal mai intai cu partea care are fulia in jos pe un suport stabil. Dupa cca. 3 minute de la aplicarea snurului de silicon pe jumatatea de cuva care are tamburul asamblat deja, se aseaza usor "capacul de cuva" care are garnitura de hublou.Se preseaza usor, DOAR sa se lipeasca ambele corpuri de cuva astfel incat pe margini siliconul sa apara f. putin "turtit".Se va lasa la temperatura camerei (cca. 20 grade Celsius) aproximativ 24 ore.Succes,Florin Link spre comentariu
lus Postat Octombrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2009 ai lipit poliplex cu silicon rosu?eu deja am lipit acea cuva cu un adeziv din spania,azi ii fac proba... Link spre comentariu
FLORIN-B Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Da si lucreaza perfect.Cat priveste adezivul din Spania...Eu am ales cea mai ieftina, sigura si autohtona solutie pentru noi, fara suruburi suplimentare.Cheers,Florin Link spre comentariu
lus Postat Octombrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2009 da,dar greutatea pentru balans nu poate fi sustinuta de silicon,de aceea am pus si suruburi imprejurul cuvei,azi fac o proba,multani fain Link spre comentariu
FLORIN-B Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Cu placere.BaftaFlorin Link spre comentariu
lus Postat Octombrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2009 functioneaza,nu curge apa,toata lumea fericita Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum