Vizitator nedved_home Postat Iunie 11, 2005 Partajează Postat Iunie 11, 2005 am un difozor frumusel da nu stiu nimic despre el....cum sau cine ma poate ajuta sa ii fac o incinta bine calculata in care sa se auda bine ? ps: eu nu ma pricep deloc ) Link spre comentariu
LUCI Postat Iunie 11, 2005 Partajează Postat Iunie 11, 2005 spune si tu ce difuzor ai si atunci o sa te putem ajuta Link spre comentariu
Vizitator nedved_home Postat Iunie 11, 2005 Partajează Postat Iunie 11, 2005 pai asta e problema ca nu stiu nimic despre el.....nu scrie absolut nimic pe el Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 11, 2005 Partajează Postat Iunie 11, 2005 pai asta e problema ca nu stiu nimic despre el.....nu scrie absolut nimic pe elIncepe prin a-i masura diametrul ca sa ne putem face o imagine... :? Apoi fa-i o poza si pune pe aici pe undeva ca sa il si vedem....poate recunoste cineva...... Pt hosting de poze foloseste siteu` asta: http://img237.exs.cx si daca nu te descurci trimite-mi mie pozele pe mail si le pun eu aici mailu` meu e [email protected] :wink: Link spre comentariu
Vizitator nedved_home Postat Iunie 11, 2005 Partajează Postat Iunie 11, 2005 difuzorul are 10 cm.... diseara o sa fac niste poze si le pun sa il vedeti si sa-mi ziceti parerea Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 11, 2005 Partajează Postat Iunie 11, 2005 difuzorul are 10 cm.... diseara o sa fac niste poze si le pun sa il vedeti si sa-mi ziceti parerea cu difuzor de 10 cm vrei sa faci subwoofer ?? :( trebuie sa fie o noua creatie a tehnologiei ca sa poti scoate ceva bass din el :lol: sunt curios sa vad cum arata Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Iunie 11, 2005 Partajează Postat Iunie 11, 2005 :lol: ... poate a vrut sa zica 10" baiatu' ... !!! ... si dc nu ... sunt o multime de sisteme 2.1... 4.1 ... 5.1 ... cu "subwoofer" de 10 cm :twisted: ... !!! Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 11, 2005 Partajează Postat Iunie 11, 2005 :lol: ... poate a vrut sa zica 10" baiatu' ... !!! ... si dc nu ... sunt o multime de sisteme 2.1... 4.1 ... 5.1 ... cu "subwoofer" de 10 cm :twisted: ... !!!el a zis clar 10 cm :? subwoofer cu dif de 10 cm ??? :shock: aia e o mica "chestie" care cica vrea sa fie subwoofer ..... pt a se putea numi subwoofer trebuie sa redea anumite frecvente la care un dif de 10 cm nici in cele mai frumoase vise nu viseaza ...........sau mai stii :? cu tehnologia din ziua de azi :shock:Asteptam poze :mrgreen: Link spre comentariu
Vizitator nedved_home Postat Iunie 11, 2005 Partajează Postat Iunie 11, 2005 am masurat cu ruleta si de fapt are 25 de cm......cititsem sus acolo unde scria toli adica 10 Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Iunie 11, 2005 Partajează Postat Iunie 11, 2005 Tocma ce spuneam ... 10" - 25 cm :lol: ... asa mai merge !!! Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 12, 2005 Partajează Postat Iunie 12, 2005 asa mai merge treaba :wink: astea sunt pozele trimise de nedved_home Link spre comentariu
m4xx Postat Iunie 12, 2005 Partajează Postat Iunie 12, 2005 astea par a fi SAL SRP 2030 :wink: :wink: :wink: oricum daca nu-s alea...seamana foarte bine cu alea din punct de vedere estetic...oricum ala care are difuriule...POATE CITI CE SCRIE PE SPATE !!! Link spre comentariu
Vizitator nedved_home Postat Iunie 12, 2005 Partajează Postat Iunie 12, 2005 Pai tocmai asta e ca pe spate nu scrie nimic nu stiu nimik despre difuzor ..... poate stie cineva :( Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Iunie 12, 2005 Partajează Postat Iunie 12, 2005 Am vazut intr-un magazin din alexandria .. niste difuri de 15" ca astea (gen SAL SRP) ... dar cred ca erau ATTO ... pt ca majoritatea difurilor care le aveau erau ATTO ... ala mare era pe la 1.400.000 dak nu ma insel (15") ... Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Iunie 12, 2005 Partajează Postat Iunie 12, 2005 Mai mult ca sigur sunt ATTO ... dak erau SAL aveau pe spate caracteristicile ... astea-s no name !!! de unde ai cumparat difurile ... dak le-ai luat noi asa inseamna ca nu-s SAL ... dak le-ai cumparat de la cineva , atunci poate au fost dezlipite "abtibildurile" alea de pe spate :lol: :twisted: (si ai noroc sa fie SAL) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum