Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incinta subwoofer

Vizitator nedved_home

Postări Recomandate

Vizitator nedved_home

am un difozor frumusel da nu stiu nimic despre el....cum sau cine ma poate ajuta sa ii fac o incinta bine calculata in care sa se auda bine ? ps: eu nu ma pricep deloc :))

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

4

• m4xx

2

• LUCI

1

Top autori în acest subiect

pai asta e problema ca nu stiu nimic despre el.....nu scrie absolut nimic pe el

Incepe prin a-i masura diametrul ca sa ne putem face o imagine... :?

Apoi fa-i o poza si pune pe aici pe undeva ca sa il si vedem....poate recunoste cineva......

Pt hosting de poze foloseste siteu` asta:

http://img237.exs.cx

si daca nu te descurci trimite-mi mie pozele pe mail si le pun eu aici

mailu` meu e [email protected] :wink:

Link spre comentariu

difuzorul are 10 cm.... diseara o sa fac niste poze si le pun sa il vedeti si sa-mi ziceti parerea :)

cu difuzor de 10 cm vrei sa faci subwoofer ?? :( trebuie sa fie o noua creatie a tehnologiei ca sa poti scoate ceva bass din el :lol: sunt curios sa vad cum arata
Link spre comentariu
Vizitator artboyalex

:lol: ... poate a vrut sa zica 10" baiatu' ... !!! ... si dc nu ... sunt o multime de sisteme 2.1... 4.1 ... 5.1 ... cu "subwoofer" de 10 cm :twisted: ... !!!

Link spre comentariu

:lol: ... poate a vrut sa zica 10" baiatu' ... !!! ... si dc nu ... sunt o multime de sisteme 2.1... 4.1 ... 5.1 ... cu "subwoofer" de 10 cm :twisted: ... !!!

el a zis clar 10 cm :? subwoofer cu dif de 10 cm ??? :shock: aia e o mica "chestie" care cica vrea sa fie subwoofer ..... pt a se putea numi subwoofer trebuie sa redea anumite frecvente la care un dif de 10 cm nici in cele mai frumoase vise nu viseaza :) ...........sau mai stii :? cu tehnologia din ziua de azi :shock:Asteptam poze :mrgreen:
Link spre comentariu

astea par a fi SAL SRP 2030 :wink: :wink: :wink: oricum daca nu-s alea...seamana foarte bine cu alea din punct de vedere estetic...oricum ala care are difuriule...POATE CITI CE SCRIE PE SPATE !!!

Link spre comentariu
Vizitator artboyalex

Am vazut intr-un magazin din alexandria .. niste difuri de 15" ca astea (gen SAL SRP) ... dar cred ca erau ATTO ... pt ca majoritatea difurilor care le aveau erau ATTO ... ala mare era pe la 1.400.000 dak nu ma insel (15") ...

Link spre comentariu
Vizitator artboyalex

Mai mult ca sigur sunt ATTO ... dak erau SAL aveau pe spate caracteristicile ... astea-s no name !!! de unde ai cumparat difurile ... dak le-ai luat noi asa inseamna ca nu-s SAL ... dak le-ai cumparat de la cineva , atunci poate au fost dezlipite "abtibildurile" alea de pe spate :lol: :twisted: (si ai noroc sa fie SAL)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări