elmar Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 BUNA !Am un dvd care are un BIOS cu EN25F80.si as vrea sa-l rescriu .Ce programator as putea folosi ?Sau cum as putea sa-l rescriu direct in placa?Eu am gasit ceva de scris firmwareul direct in placa dar nu merge . probabil ca nu am stiut ce pin de la flash trbuie pus la masa sau la plus (sau nu e chiar asa de simplu cum cred eu).Dupa datasheet . scrie ca ar avea un pin WP pentru protectie la scriere.Dar nu prea am priceput ce sa fac sa pot sa anulez protectia asta.Atasez datasheet-ul EN25F80 si poate ma ajuta si pe mine cineva cum sa fac.MULTUMESC anticipat. Link spre comentariu
qazaq Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 incearca cu asta! Link spre comentariu
qazaq Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 cu asta:si cu ponyprog ver.2.0c Link spre comentariu
Vizitator withoutname Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Salutare, am si eu nevoie de ponyprog 2.0c pt a sterge un en25f80 , nu il gasesc, ma puteti ajuta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum