jakab Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Va salut, iar am nevoie de ajutorul vostru in legatura cu proiectul din imaginea atasata.Am deja facute cutiile si ca dif de bas am difuzoare marca Bluetech EW1501.Problema este ca nu imi place deloc cum suna la partea de bas, nu are bas destul.Ce ziceti daca as pune doua venturi pe partea frontala sus langa driver? Diametrul ce am la teava este de 6,5 cm iar lungimea de 23cm, dar cred ca nu trebuie asa lunga.Daca pun cele doua venturi sa acopar orificiile din jos, sau poate sa ramana asa. Inauntru trebuie captusit cu vata minerala sau melan? Stiu ca aceste tipuri de difuzoare nu sunt pentru bass, dar momentan le am puse in alte cutii unde suna ca lumea, numa problema este ca sunt cam mari cutiile si nu incap in masina. Va rog mult cine stie si poate sa ma ajute. Link spre comentariu
baga Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Daca mai pui doua venturi obtii acelasi efect ca si cum ai scurta portul de jos,adica acorzi incinta mai sus.Eu zic sa incerci sa scurtezi ,sa lungesti sau sa astupi portul ala de jos.Oricum diferentele vor fi destul de mici. Link spre comentariu
djlove Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Pentru masina aceste boxe nu sunt deloc o solutie buna. Acest difuzor a fost proiectat pentru mici sonorizari. Link spre comentariu
jakab Postat Octombrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Multumesc pentru raspunsuri, eu ma refeream ca nu incap boxele in masina pentru a le transporta, Pretentii mari nu am de la difurile acestea stiu ce pot, am facut mai multe sonorizari mici pana in 50 de persoane fac fata cu brio. Cineva are facut acest proiect si cu difuzoarele respective si zice ca suna bine.Dupa parerea mea este cam ingusta incinta 35cm adancime este cam mic. Ce am eu are adancimea de 47cm si in spate este o gaura de 13 cm pe unde iese aerul.poate din cauza asta se aude foarte bine basul chiar si la putere mica.Oricum eu am icercat, poate am sa fac din ele ceva sateliti pentru medii-inalte, la astea sunt bune.Multumesc inca odata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum