Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vu-metru pe 3 benzi de frecventa

Vizitator tstorm881989

Postări Recomandate

Vizitator tstorm881989

salut

am terminat de curand un vu-metru pe 3 benzi de frecventa (joase medii inalte) cu LM3915. Singura problema pe care o am consta in etalonarea celor 10 leduri. Schema fiind cea de la pagina 2 (Scuze dar nu mi merge momentan sa atasez nimic p forum icon_toilet )

la pag 4 in datasheet http://www.datasheetcatalog.com/datashe ... 3915.shtml exista un tabel cu tensiuni de prag corespunzatoare celor 10 leduri. Vroiam sa intreb daca tabelul este valabil si in cazul in care modific tensiunea de referinta Vref din divizorul de tens R1 R2.?(de la 1,25 la 2,5 V de exemplu_

multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

1

Top autori în acest subiect

daca schimbi tensiunea de referinta o sa ai alte praguri de tensiune.. cred ca e logica treaba... ce praguri de tensiune vrei sa ai?

acolo scria asa: Note 2: Accuracy is measured referred to 0 dB e a 10.000 VDC at pin 5, with a 10.000 VDC at pin 6, and 0.000 VDC at pin 4. At lower full scale voltages, buffer

and comparator offset voltage may add significant error. See table for threshold voltages.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări