Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

driver cnc

Vizitator corbeanu cristian

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ady_marinescu

4

• Badman

1

• rasputin

1

• Administratori

scheme prea destepte nu vei gasi free pe net dar merg fara probleme si cele mai simple cu circuite integrate pentru ca una cu tranzistoare este destul de "neeleganta" sa zic asa pentru ca are nevoie de 8 bucati de tranzistori de putere pentru fiecare motor

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator ionut musat

Uite aici un driver interesant. Acum il probez si eu. Cert este ca fata de alte drivere motoarele se incing foarte putin la fel si finalii datorita integratelor aditionale care fac treaba asta.

Link spre comentariu

Arata bine. Ma interesa si sa fie placile separate in caz ca se strica una nu trebuie sa umbli decat la ea. Pana la urma ce schema ai folosit? Cea la care ai pus atasamentele sau cea de pe site francez?Remarc si ca LMD18245 costa 94 ron la prima strigare.

Link spre comentariu
Vizitator ionut musat

Placile sunt separate, sunt puse cate 4 bucati ca sa folosesti colala de hartie toata(avantaj diptrace).

Tot cu aceste placi am si o interfata izolata optic luata ca model dupa un site rusesc. Am adaugat in plus 2 integrate care sunt defapt niste intrerupatoare electonice in ideea de a putea folosi masina si cu un sistem manual de control gen: http://www.cncdudez.co.uk/

Am atasat si cablajul pentru interfata .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări