Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Traf pt stk 465

DexTer

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• DexTer

5

• zal

5

• Jimmy

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

si aste din comert sunt facaturi ?Cam sunt bune de ceva ?Ca din cate stiu eu stk-urile nu au protectie termica,scurt ,etc.Sa inteleg ca sunt sanse mari sa se arda destul de repede o facatura dasta.

Link spre comentariu

Depinde ce vrei s? faci cu el, ca pies? de schimb se poate folosi unul... ?i cu multe rug?ciuni (sau blesteme, dup? gustul fiec?ruia), poate ?ine pîn? îl bag? clientul în priz?. Ca s? faci un amplif de la zero, în nici un caz nu merit?. :sparge:

Link spre comentariu

putin oftopic:va contrazic putin,eu am luat 7294 cu 8 lei/buc, si pot spune ca am facut teste pe diferite impedante, cu alimentare pt 8ohm si n-au crapat , canalele puse in punte, deci trebuia o impedanta nominala de 16 ohm, cu difuzoare de 8 ohm au mers mai bine de 5 ore la maxim, si n-au carapatam reusit sa scot 80 W sinus,cu aparatele de masura pe isire pe impedanta de 4 ohm, la 50 hz, mai exact 22Vrms si 3,6 Anu stiu ce sa zic, ori am nimerit eu integrate ok, ori inca se mai produc piese de calitate

Link spre comentariu

LM3886 ?i asem?n?toare, exclus s?r?cia de TDA7294.

Aceeasi recomandare si de la mine !In strainatate toti fac Gainclone si foarte, foarte putini fac 7294 clone !Oare de ce ?Pentru ca LM sunt mult mult mai bune pentru auditii .Dar romanul, la care daca nu urla maneaua cu 10000W nu e sanatos , bineinteles ca foloseste 7294 in punte ca nah : el e destept si stie el mai bine (daca nu urla nu e distractie ...).Amplificatorul pe care ascult zi de zi are maxim 7W si nici odata nu ascult la mai mult de jumatate din volum .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări