norad Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Buna ziua,Tabla din partea din fata a masinii de spalat a ruginit destul de tare, mai ales langa hublou si in partea inferioara, deci este necesara o revopsire.Am hotarat sa duc fata masinii la un atelier pentru chituire/vopsire.Cum nu am mai desfacut niciodata o masina de spalat, va rog sa-mi dati niste sfaturi, eventula precautii, privitoare la demontare.Mi-ar prinde bine un "expolded view" macar la o masina similara.Cu stima,norad Link spre comentariu
Vizitator yglos Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Ai 2 suruburi in spatele masinii de spalat sus, care prind capacul. Le desfaci apoi tragi capacul spre fata masinii si-l scoti in sus. Mai departe te descurci usor...dai next, next... Link spre comentariu
icet Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Nu stiu sigur daca la modelul asta de masina se desface doar partea din fata.Ar trebui sa va uitati la partea de jos si daca aveti o masca de plastic lunga cat toata masina,o dati jos si ar trebui sa gasiti 2 sau 3 suruburi de prindere.Daca e asa se demonteaza daca nu,e toata carcasa dintr-o bucata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum