Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina de spalat BEKO WM 3506 H

norad

Postări Recomandate

Buna ziua,Tabla din partea din fata a masinii de spalat a ruginit destul de tare, mai ales langa hublou si in partea inferioara, deci este necesara o revopsire.Am hotarat sa duc fata masinii la un atelier pentru chituire/vopsire.Cum nu am mai desfacut niciodata o masina de spalat, va rog sa-mi dati niste sfaturi, eventula precautii, privitoare la demontare.Mi-ar prinde bine un "expolded view" macar la o masina similara.Cu stima,norad

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• norad

1

• icet

1

Top autori în acest subiect

Vizitator yglos

Ai 2 suruburi in spatele masinii de spalat sus, care prind capacul. Le desfaci apoi tragi capacul spre fata masinii si-l scoti in sus. Mai departe te descurci usor...dai next, next... :da

Link spre comentariu

Nu stiu sigur daca la modelul asta de masina se desface doar partea din fata.Ar trebui sa va uitati la partea de jos si daca aveti o masca de plastic lunga cat toata masina,o dati jos si ar trebui sa gasiti 2 sau 3 suruburi de prindere.Daca e asa se demonteaza daca nu,e toata carcasa dintr-o bucata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări