Vizitator UrSSu Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Sal, am o dilema. In sensul ca doresc sa stiu, care din aceste difuzoare ar trebui sa aleg pt a imi face subwooferul? Ambele sunt Open Air pentru masina, dar le voi folosi sealed in casa, la un amplificator Kenwood KA660D. Doresc sa stiu care din acestea doua, au bassul mai curat si mai lin? Adica, calitativ, nu doresc sa stiu care este cel mai tare si de acestea, calitativ m- ar interesa. Ms anticipat celor ce vor incerca sa ma ajute. Aici sunt specsurile difurilor: Pioneer: Specifications Features TS-W304F Frequency response 20 - 2.000 Hz Sensitivity (1W/1m) 94 dB Lowest resonance frequency (FS) 32,3 Hz Maximum Power 600 W Woofer size (cm) 30 cm Woofer material Metal coated Foamed IMPP cone subwoofer with Dual layer Urethane edge Damper type Double Damper with Dual Damper Ring Voice Coil type 2-Layer Copper round wire long voice coils Front VCCS (Voice Coil Cooling System) Yes Voice Coil bobbin type Slit Aluminium Pole Yoke Type Extended and Vented pole yoke Poza: http://img370.imageshack.us/img370/8693 ... 36lhc3.jpg Kenwood: Function: Subwoofer Model KFC-WF305 300mm free air type subwoofer Peak power 700W Pearl mica silver tornado-shape woofer cone 4 ohm voice coil Large size strontium ferrite magnet Gold-plated input terminals Ported enclosure size: 50.9 litre Port size: 76mm diameter x 102mm Complete with full fitting and operating guide Mounting Top Mounting Depth: 5.31 In. Technical Features Frequency Respond: 25 Hz - 800 Hz Impedance: 4 ohm Peak Power Handling: 700 Watt Sensitivity: 93 dB Poza: http://img231.imageshack.us/img231/3909 ... 2801wk.jpg Repet, ma intereseaza calitatea sunetului unor asemenea difuzoare, deci ideal ar fi sa fi ascultat cineva aceste difuzoare. Dar accept cam orice sfat m- ar pune pe drumul cel bun. Ms anticipat. Link spre comentariu
baga Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Ce intelegi prin "open air"?Pioneerul e pentru montat pe placa aia care e deasupra portbagajului,deci ii trebuie o incinta inchisa cat portbagajul ca sa mearga bine.Kenwood ala am vazut ca e recomandat pentru incinte bassreflex.Le ai amandoua? Link spre comentariu
Vizitator UrSSu Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 OA: Foloseste tot volumul portbagajului ca incinta. Poate fi motat pe bancheta din spate sau oriunde altundeva. Poate fi de asemenea pus in cutii, dar care trebuie sa aiba minim volumul specificat de acestia. Toretic le am pe amandoua, practic trebuie sa aleg care sa il platesc. Sunt interesat de calitatea lor, daca a auzit cineva ceva melodie pe acestea. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 sunt asemanatoare la performante,parametrii,etc dar pioneer-ul e ceva mai rasarit Link spre comentariu
baga Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Cum sa fie asemanatoare cand unul e free air,iar celalalt e recomandat pentru bassreflex? Link spre comentariu
ari_panterra Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 -Baga- bine la cap,ambele sunt free air Link spre comentariu
baga Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Poate ai dreptate,dar am vazut asta Model KFC-WF305 300mm free air type subwoofer Peak power 700W Pearl mica silver tornado-shape woofer cone 4 ohm voice coil Large size strontium ferrite magnet Gold-plated input terminals Ported enclosure size: 50.9 litre Port size: 76mm diameter x 102mm Ciudat este ca pe unele siteuri e free air,iar pe altele apare recomandarea aia cu bassreflex (ported).Oricum,nici unul nu se va auzi bine intr-o incinta inchisa de dimensiuni normale daca sunt tip free air.Eu zic sa cauti alt difuzor,care e recomandat pentru incinta inchisa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum