sorinpavel Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Salut colegilor,Am un laptop fujitsu-siemens amilo la1703 care are un hdd sata de 60Gb.As vrea sa-l inlocuiesc cu unul mai mare.Pot sa-l schimb cu unul sata2? Sau ce mi-ati recomanda? Cu multumiri! Link spre comentariu
ionut20 Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 hard sata 2 se poate pune pe placa de baza cu sata 1 si va functiona ca un hdd sata 1 adica max 1.5 Gbit/s, viteza maxima fiind data de controler. Link spre comentariu
DREDD Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Cred ca cel mai bine ar fi sa poti testa daca HDD SATA2 care vrei sa il pui in laptop "se intelege" cu controlerul SATA care il ai in laptop. Desi nu vei beneficia de viteza de transfer mai mare, se poate intampla ca HDD SATA2 sa nu poata comunica cu controlerul SATA (1). Unii producatori (ex. Samsung - eu am patit asta cu astfel de HDD) pun la dispozitie un utilitar care modifica viteza de tranfer a HDD la 1,5Gb/s, adica corespunzatoare SATA (1).Numai bine! Link spre comentariu
sorinpavel Postat Octombrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Multumesc de raspunsuri.Ieri am fost si mi-am cumparat un hdd sata samsung.Acu' e in teste. Seara buna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum