Vizitator Postat Iunie 29, 2005 Partajează Postat Iunie 29, 2005 mai degraba cumparal de la http://www.conexelectronic.ro Link spre comentariu
Vizitator Osama Postat Iulie 3, 2005 Partajează Postat Iulie 3, 2005 eu cred ca nashka a bagat diodele alea in priza ...nu de alta, dar "nu mai e printre noi" ... n-a mai raspuns de mult pe forum ...omule, mai zi ceva, sa ne asiguram de continuitatea vietii tale Link spre comentariu
csl1131 Postat Iulie 4, 2005 Partajează Postat Iulie 4, 2005 mai degraba cumparal de la http://www.conexelectronic.roconex ia trafurile de la petra.. si faci singur 2-3 cu tot ce tre cumparat, decat sa iei unu de la conex..eu cred ca nashka a bagat diodele alea in priza ... o fii incercat sa faca ce am vrut eu sa fac..un amplificator de la 220..dar eu macar aveam o schema ceva care mergea la atata.. Link spre comentariu
Vizitator lukacristian Postat Iulie 11, 2005 Partajează Postat Iulie 11, 2005 discutziile astea ma amuza de mor... :lol: .oricum e interesanta ideea de amplificator pe 220,dar ceva ma afce sa cred ca nu e prea fiabila.peste tot am vazut numai amplificatoare cu transformatoare fie ca sunt cu lampi,tranzistoare sau mos-fet-uri...poate se poate face asa ceva dupa ce treci cu alimentarea printr-un traf pentru separare galvanica k sa nu te mai curentezi... Link spre comentariu
Vizitator nashka Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 bey bicu bicu,nu-mi zice tu mie de bobinare si chestii dastea(apropo se scrie ''bobinare,nu bibinare sau alte chestii moldovenesti) ca am bobinat prea multe trafuri la viata mea,io intrebam de formula de calculat nr de spire in functie de voltaj si aria de bobinare ,dar daca tu esti incuiat,dute si cauta cheia de la lacat.p.s. mersi pt ajutor Link spre comentariu
caty Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 aveti idee unde as putea gasi un miez toroidal tot pt frecv de 50Hz ....la comet as gasi.?.eu unul cel putin nu am vazut ..as vrea sa fie totusi ceva mare miezul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum