margarit2001 Postat August 2, 2004 Partajează Postat August 2, 2004 plsssssss help am un Tv si din cauza ca a tot fost mutat s-a deslipit pe placa ceva ca' din cand in cand se face ecranu negru daca lovesc putin placa din spate isi revine peste un timp iar se innegreste l-am desfacut am luat la fiecare piesa lipiturile la vizionat(ba chiar cu lupa) si degeaba nu vad deloc unde e "buba" e vreo alta posibilitate sa-mi dau seama ce s-a dezlipit? Link spre comentariu
Craciun Postat August 3, 2004 Partajează Postat August 3, 2004 Cred ca cel mai bine ar fi sa refaci toate lipiturile in blocurile de baleiaj orizontal si vertical.Bafta! Link spre comentariu
Vizitator bogdanspania Postat August 3, 2004 Partajează Postat August 3, 2004 Eu cred ca ar trebui sa te uiti si pe placa cu amplificatorul video ,pe la U de screen si focalizare.omule placa asta cu amplificatorul video e in capul tubului,refa si tu lipiturile alea de acolo. Link spre comentariu
Tavi Postat August 3, 2004 Partajează Postat August 3, 2004 ce tot ai cu saracul televizor de il tot muti?daca il cheama cumva goldstar sau lg, defectul este tipic, lipitura rece pe traseul de alimentare al filamentului, ori la piciorul trafo linii, ori pe finalul video la soclu Link spre comentariu
margarit2001 Postat August 3, 2004 Autor Partajează Postat August 3, 2004 pai il tot mut pt. ca e unu care merge si la 12V la masinapai daca se innegreste ecranu voi ziceti ca e de la amplifu video,trafo de linii? chestia e ca are decat o singura placa si aia foarte mica si cu piesele foarte inghesuite de abia le deosebesc Link spre comentariu
Vizitator marcel2000 Postat August 27, 2004 Partajează Postat August 27, 2004 filamentul de la tub Link spre comentariu
Vizitator muresan Postat Octombrie 6, 2004 Partajează Postat Octombrie 6, 2004 cand se inegreste pica si inalta?(sau sonorul)?daca nu atunci e pe placa tk,filament sau soclu tub! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum