kppus Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Salut,am un difuzor 30cm marca KARSTART(scrie pe magnet Ks 1200 SW),vreau sai fac o "cutie" si nu stiu ce latime,lungime etc.e potrivita pt el.Va multumesc. Link spre comentariu
baga Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Daca nu ai parametrii t/s sau recomandari de la producator,nu prea stie nimeni.Poti incerca sa ii masori parametrii,sau sa faci cutia la plezneala.Daca vrei sa faci la plezneala,incearca o incinta inchisa in jur de 40 litri si daca ti se pare ca nu are bas destul,incearca una in jur de 70 litri,cu un tub de 10cm diametru si 10-15 cm lungime.Sa nu te astepti la rezultate foarte bune,difuzorul e slabut. later edit Asta e diful?http://elekoma.en.ec21.com/offer_detail/Car_woofer_Speaker--432174.html?gubun=S Vad ca are bobina si magnet foarte mari,si suspensia din cauciuc.Incearca sa-i masori parametrii t/s(este mai sus topic).S-ar putea sa fie bun difuzorul.Cat ai dat pe el? Link spre comentariu
kppus Postat Octombrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Da frate asta e difuzor da,cum lai gasit ca am cautat de mi-a sarit capacele:))),I-am facut un tub dar nu strica s-ai fac si o cutie buna o sa pun poze sa vedeti;),am dat 2 mil lu unu ca i se rupsese unu dintre cabluri acelea care alimenteaza difu. Link spre comentariu
Vizitator cLn1 Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Da frate asta e difuzor da,cum lai gasit ca am cautat de mi-a sarit capacele:))),I-am facut un tub dar nu strica s-ai fac si o cutie buna o sa pun poze sa vedeti;),am dat 2 mil lu unu ca i se rupsese unu dintre cabluri acelea care alimenteaza difu.Asteptam pozele sa vedem cum a iesit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum