Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

subower auto

kppus

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kppus

2

• baga

1

Daca nu ai parametrii t/s sau recomandari de la producator,nu prea stie nimeni.Poti incerca sa ii masori parametrii,sau sa faci cutia la plezneala.Daca vrei sa faci la plezneala,incearca o incinta inchisa in jur de 40 litri si daca ti se pare ca nu are bas destul,incearca una in jur de 70 litri,cu un tub de 10cm diametru si 10-15 cm lungime.Sa nu te astepti la rezultate foarte bune,difuzorul e slabut.

later edit

Asta e diful?http://elekoma.en.ec21.com/offer_detail/Car_woofer_Speaker--432174.html?gubun=S

Vad ca are bobina si magnet foarte mari,si suspensia din cauciuc.Incearca sa-i masori parametrii t/s(este mai sus topic).S-ar putea sa fie bun difuzorul.Cat ai dat pe el?

Link spre comentariu

Da frate asta e difuzor da,cum lai gasit ca am cautat de mi-a sarit capacele:))),I-am facut un tub dar nu strica s-ai fac si o cutie buna o sa pun poze sa vedeti;),am dat 2 mil lu unu ca i se rupsese unu dintre cabluri acelea care alimenteaza difu.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator cLn1

Da frate asta e difuzor da,cum lai gasit ca am cautat de mi-a sarit capacele:))),I-am facut un tub dar nu strica s-ai fac si o cutie buna o sa pun poze sa vedeti;),am dat 2 mil lu unu ca i se rupsese unu dintre cabluri acelea care alimenteaza difu.

Asteptam pozele sa vedem cum a iesit :)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări