Laci Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Poate ati vazut pe youtube comparatia sau mai bine zis reclama facuta de Microchip la noile controlere cu XLP(extreme low power), sa fie totul mai picant sau legat de MSP430 facut de TI, care pretinde ca este cel mai low power dintre toate. Ei bine aici vine revansa: http://focus.ti.com/lit/wp/slay015/slay015.pdf Personal nu stiu care are dreptate, eu pretind ca MSP430 este mai low power, sincer nu am testat nici unul, dar sa tai alimentarea de la RAM si de la BOR sa economisesti si mie mi se pare cam periculos. Link spre comentariu
Vizitator Krash Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Eu ce stiu e ca baietii de la TI sunt foarte seriosi. In ceea ce priveste microcontroloarele seriei MSP430 pot spune ca au consum de energie foarte redus... Nu am tinut in mana un controler XLP dar stiu ca MSP430 are dimensiuni foarte reduse in comparatie cu concurenta si ca urmare poate fi dedicat ptr echipamente embedded. Ca performate nu stiu cum se descurca XLP-ul dar MSP430 chiar se descurca de minune in functie de model Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum