Vizitator pelikanu Postat Iunie 10, 2005 Partajează Postat Iunie 10, 2005 tocmai am instalat windows media edition {2005} pe un calc. 1.7Ghz/128M Ram/video Nvidia/audio soundblastersi nu mere sunetu'!am instalat driverele necesare da' parca a mutit! nu s-aude nik!ce poa' sa aiba? Link spre comentariu
mariand Postat Iunie 10, 2005 Partajează Postat Iunie 10, 2005 Eu am avut Windows Media Center pe 2 CD-uri si greu de tot am gasit driver de sunet sa mearga (Creative 5.1) iar la placa video care este VIVO ATI 9600 nu am gasit decat driverul fizic dar fara WDM deci nu mergea captura asa ca am revenit la loc la Windows SP2.Pacat ca nu are inca suport :roll: Link spre comentariu
Vizitator pelikanu Postat Iunie 12, 2005 Partajează Postat Iunie 12, 2005 da...si windowsu' meu tot pe doua cd-uri era!dar stii faza dura?l-am instalat pe un p3 de 533 mhz cu 128 M RAM placa video vodoo 3 cu placa de sunet mediatec gold si culmea.... a detectat toate accesoriile si le-a instalat softul aferent! {cu o mica paranteza,....nu a activat 3d la placa video, pentru asta am gasit pe net drivere!}cum se poa' asta? 8) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum