Vizitator Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Sal.M-am saturat de c-uri care tot crapa,tensiuni de strapungere tot mai mari si gabarite tot mai mici (tehnologie moderna de cacao).Daca este cineva dintre dvs. care ma pote ajuta cu un link de unde pot cumpara c-uri in ulei noi,de preferat din Romania.Multumesc! Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 condensatori de motor? nu cred ca romania mai fabrica ceva dar gasesti ceva acceptabil aici: http://www.tme.eu/ro/katalog/index.phtm ... meters%3D1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Da, c-uri pentru motoare.Am gasit pana la urma c-uri cu ulei,nu sunt de ale noastre,da cred ca sunt bune,la compresoarele de clima Toshiba 35uF/450VAC.Astea sa fie long-life oare? Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 nu stiu cat sunt de long life dar conteaza starea actuala de uzura.daca nu ai cu ce sa masori condensatorul (preferabil punte), incearca o incarcare la 220v si vezi pierderile in timp (traseaza si un grafic) Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Am facut azi mai multe masuratori,cu condensatoarele incarcate la 310vcc.Masuratorile le-am inceput dupa 30min.de la incarcarea c-urilor si arata cam asa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum