Vizitator dyno Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Salutare tuturor!Am o problema cu eq-ul din titlul topicului.El functioneaza ok insa display-urile au portiuni simetrice care se vad mai sters,nu stiu cum sa ma exprim cat mai exact sa ma fac inteles.dupa cum stiti fiecare frecventa are o scala separata de la 63hz pana la 16khz pe ambele display-uri,orizontal,de la un capat la celalalt pe ambele display-uri sunt cate doua liniute (cam in trei locuri) ce alcatuiesc fiecare scala care se vad mai sterse. o sa atasez si o imagine din care sper sa se poate observa ce am mentionat mai sus. intrebarea este,sunt devina display-urile sau ceva condensatori sau ceva mai simplu care se poate rezolva? mentionez ca nu ma pricep mai deloc la mestesugul asta dar sub indrumarea voastra(asta daca e o treaba simpluta) nu-mi prind urechile PS. nu sunt colectionar,vanzator-cumparator,acestea sunt sculele la care ascult(pasionat technics) Link spre comentariu
Vizitator dyno Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 am reusit si cu imaginea:) Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Asta e de la uzura afi?orului, în timp vor r?mîne mai luminoase por?iunile aflate sub firele filamentului, celelalte se vor estompa. Link spre comentariu
Vizitator dyno Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 multumesc pentru raspuns,inseamna ca trebuie sa-mi caut altul.. a,am uitat sa precizez,acest aparat l-am achizitionat acum patru ani daca nu mai bine,asa s-a comportat de la inceput,nu cred ca defectul a mai avansat odata cu trecerea timpului sau cel putin nu-mi dau seama eu,oricum il folosesc zilnic aproape :supz: Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 P?i, modelul a ap?rut prin 1992 ?i s-a vîndut pîn? prin 1996... deci e b?trîn.Iar Technics au o tradi?ie în afi?oare palide, mai ales astea de dup? anii 80. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum