Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema cu EQ Technics SH-GE70

Vizitator dyno

Postări Recomandate

Salutare tuturor!Am o problema cu eq-ul din titlul topicului.El functioneaza ok insa display-urile au portiuni simetrice care se vad mai sters,nu stiu cum sa ma exprim cat mai exact sa ma fac inteles.dupa cum stiti fiecare frecventa are o scala separata de la 63hz pana la 16khz pe ambele display-uri,orizontal,de la un capat la celalalt pe ambele display-uri sunt cate doua liniute (cam in trei locuri) ce alcatuiesc fiecare scala care se vad mai sterse. o sa atasez si o imagine din care sper sa se poate observa ce am mentionat mai sus. intrebarea este,sunt devina display-urile sau ceva condensatori sau ceva mai simplu care se poate rezolva? mentionez ca nu ma pricep mai deloc la mestesugul asta dar sub indrumarea voastra(asta daca e o treaba simpluta) nu-mi prind urechile :speriat PS. nu sunt colectionar,vanzator-cumparator,acestea sunt sculele la care ascult(pasionat technics) :speriat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

Top autori în acest subiect

• zal

zal 2 postări

Vizitator dyno

multumesc pentru raspuns,inseamna ca trebuie sa-mi caut altul.. :sparge: a,am uitat sa precizez,acest aparat l-am achizitionat acum patru ani daca nu mai bine,asa s-a comportat de la inceput,nu cred ca defectul a mai avansat odata cu trecerea timpului sau cel putin nu-mi dau seama eu,oricum il folosesc zilnic aproape :supz:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări