Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum functioneaza acest amplificator ...

Angel-boy

Postări Recomandate

Salut , mia trimis cineva acest amplificator , nu stiu cum sa il fac sa functioneze , am cunostinte de electronica electrotehnica etc , pun o boxa pe MUSIC/SPEECH , se aude incet oriunde as baga semnal audio , iti da senzatia accea ca mai trebuie apasat un buton sau legat o masa pentru a urla ..EAGLE PA5060E - modelul ..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Angel-boy

2

• Jimmy

1

• Th3_uN1Qu3

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

asta e amplif Public Adress cu iesire de linie de 100V. nu poti lega la el un difuzor simplu, sau o boxa normala. el functioneaza cu difuzoare care au si transformator de adaptare a impedantei.ce boxa ai pus la iesire?

Link spre comentariu

asta e amplif Public Adress cu iesire de linie de 100V. nu poti lega la el un difuzor simplu, sau o boxa normala. el functioneaza cu difuzoare care au si transformator de adaptare a impedantei.ce boxa ai pus la iesire?

am pus un difuzor pe 4 ohm . doar pentru proba. apropo , cu cat il pot vinde ? ca asa nu-mi foloseste.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări