amatorul Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Salut!Vreau sa fac un emitator receptor audio pe o distanta cat mai mare. Daca imi poate da si mie cineva o schema care a mai facut asa ceva caci pe net nu am gasit ce vroiam. Multumesc Link spre comentariu
amatorul Postat Octombrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2009 unde l-ati mutat? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 In aceasta sectiune gasesti o gramada de scheme, care au fost si executate. Numai ca iti cam trebuie autorizatie ca sa-l utilizezi. Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Nu se muta la "Bodega"??? Acolo sunt emitatoare si receptoare pe toate frecventele, cu bataie nelimitata in timp si spatiu. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 unde l-ati mutat?unde ii era locul, nu la Accesorii audio.specifica frecventa de lucru si cat insemna "cat mai mare" Link spre comentariu
SirRoger Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Nu se muta la "Bodega"??? Acolo sunt emitatoare si receptoare pe toate frecventele, cu bataie nelimitata in timp si spatiu. Buna ideea, rubrica BODEGA=SF.... Link spre comentariu
amatorul Postat Octombrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2009 vrau pe distanta de minim 10 metri aia inseamna cat mai mare Link spre comentariu
Yo4You Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Fratie unii or ajuns sa faca emitatoare de putere de numai imi ajung mie cei 50wati de la kenwood in 2m.Cine cunoaste treaba cu R1X-ul semenic stie despre ce vorbesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Ia un modulator auto la 50 lei si un receptor fm chinezesc de 20-30 lei si ai sistemul dorit.Fara electronica si alte batai de cap. E solutia ideala pentru tine! Link spre comentariu
amatorul Postat Octombrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2009 da dar am vpoie cu asa ceva,adica fara autorizatie? Link spre comentariu
Flor Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Da, cu solutia lui nanopico ai voie. E perfect legala si cea mai practica.Cu o puterea emisa atat de mica riscul sa intri peste altcineva, de ex peste Salvare, Politie e aproape nul.... Link spre comentariu
Vizitator jonny_23 Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Ia un modulator auto la 50 lei si un receptor fm chinezesc de 20-30 lei si ai sistemul dorit.Fara electronica si alte batai de cap. E solutia ideala pentru tine!suza-ma ca intreb.poti detalia un pic?un link ceva?m-ar interesa un receptor si un emitator gen: un radio si un emitator cu microfon cat mai mic cu putinta....sa bata maxim 250 mnu ma intereseaza in ce banda atat timp cat am si un receptor pt el Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 1. Daca nu esti nici de la SS si nici de la KGB, poti folosi microfoane wireless pentru studio / lavaliere.2. Colcaie netul de emitatoare fm mai mult sau putin legale.3. Receptoarele cele mai ieftine sunt 3.8lei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum