Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV TEVION DOAR CU BG!

spyry

Postări Recomandate

Salutare meseriasi!Am o problema cu un tv TEVION adus din Germania care nu are decat norma BG si din meniul service nu stiu cum sa-l setez sa intre si celelalte norme respectiv DK;I .Ce stiu despre tv ca este TEVION MD3741-VT-S nu stiu ce sasiu este .Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spyry

3

• surubarila

2

• Nonny149

1

• cristronic

1

Top autori în acest subiect

Inseamna ca e vorba de sasiul 11AK20. Am reparat de curand un tv din asta.Uite un manual service.Intri in service si vezi la optiuni ca ai norme de sunet. Dar trebuie sa schimbi si fusul si pui si un filtru de 6,5 in paralel cu cel de 5,5 existent

Link spre comentariu

Am intrat in meniul service cu- meniu- 4-7-2-5 .

Bun, pentru BG, DK si I, la optionea 1 umbli la bitii 0, 1 si 2 astfel:B0 = 0B1 = 1B2 = 1( numerotarea bitilor se face de la dreapta la stanga ex. 76543210 )Bine-nteles trebuie schimbat si FUS-ul.Memorarea obtiunilor se face prin trecerea TV-ului in standby.Succes.
Link spre comentariu

Multumesc tuturor celor care m-au ajutat sa rezolv problema ,am respectat ordinea pe care a scris-o domnul ROBERT si problema s-a rezolvat ,trebuie sa recunosc ca pe la" biti" nu am mai umblat pana acum :jytuiyu

Link spre comentariu
  • 6 ani mai târziu...

Sanatate permanenta! Tot despre un TEVION e vorba cu norma de sunet doar BG.Sasiu 11AK20M-6 cel la care se intra in service cu:Vol- din panou apoi repede Prog+ (- -) + TV din tc.Din motive care-mi scapa omul vrea sa receptioneze-cat o mai fi-TVR1 analog terestru.Despre schimbarea FUS-ului si filtru pe 6,5 stiu.Ce nu gasesc in acest meniu service sunt optiunile la care se refera d-l Robeert mai sus.In lista cu parametrii exista la poz.13,14,15 CONF1 CONF2 CONF3 cu diferite valori ce se pot modifica intre 0-63.Unde ar putea fi acei biti? Va rog un sfat,multam!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări