Vizitator tic65 Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Salut!Am o statie de amplificare cu 4 boxe de 400 w fiecare.Problema lor sunt filtrele pentru inalte.Mai precis mi s-au ars rezistentele ceramice de 5w 10?j.Am cautat la toate magazinele din oras si din imprejurimi si nu am gasit.Va rog sa ma ajutati sau sa ma indrumati catre un magazin virtual si va raman profund recunoscator. Link spre comentariu
VTP Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Vei schimba rezistentele cu unele cu disipatie mare si se vor arde tweeterele (driverele) Mai bine te-ai preocupa sa gasesti cauza pentru care se ard rezistentele!Poate fi o oscilatie a amplificatorului pe inalta frecventa, sau impingi amplificatorul pana distorsioneaza si distruge elemente din filtru, etc.! Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Daca incintele acustice (boxele) sint de constructie artizanala (home made) sau de vreo firma "no name" , atunci ar putea ca puterea rezistentelor sa fie subdimensionata si sa fie necesar a monte niste rezistente de putere mai mare. Daca sint niste boxe construite de o firma cu prestigiu, atunci ar trebui sa tii cont de ceea ce a spus VTP . Link spre comentariu
Vizitator tic65 Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Vei schimba rezistentele cu unele cu disipatie mare si se vor arde tweeterele (driverele) Mai bine te-ai preocupa sa gasesti cauza pentru care se ard rezistentele!Poate fi o oscilatie a amplificatorului pe inalta frecventa, sau impingi amplificatorul pana distorsioneaza si distruge elemente din filtru, etc.!Cauza o stiu, de fapt am inlaturat-o!Am gasit pe net si rezistente!Multumesc mult pentru raspuns! Link spre comentariu
Vizitator tic65 Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Daca incintele acustice (boxele) sint de constructie artizanala (home made) sau de vreo firma "no name" , atunci ar putea ca puterea rezistentelor sa fie subdimensionata si sa fie necesar a monte niste rezistente de putere mai mare. Daca sint niste boxe construite de o firma cu prestigiu, atunci ar trebui sa tii cont de ceea ce a spus VTP .Boxele, ca si amplificatorul si mixerul, sunt Behringer!Am tinut cont de ceea ce mi-a spus VTP. Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum