cosmin88 Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Salutare dragi colegi! Vin pe acest forum cu drag si tot odata sper sa gasesc pe cineva sa ma lamureasca in privinta functionarii acestui tip de conexiune care mi-ar fi foarte utila,conexiunea ipod nu ma incanta. Dcupa cum spune si titlul ma intereseaza daca cablul KCE-422i se poate modifica ca sa pot pune in loc de ipod care dupa cum am mai zis nu prea ma incanta,un stik usb? Hu pe care va fi montata aceasta conexiune este alpine 9883r.Eu nu ma pricep fff bine la asa ceva dar m-am gandit ca as putea taia mufa de ipod de la cablu KCE-422i si luand alt cablu de transfer date pt ipod care are la un capat mufa usb sa o tai ( mufa usb cu putin cablu ) si sa o conectez la ce a mai ramas din cablul KCE-422i . Ce parere aveti? Va functiona aceasta conexiune .Va vedea Hu stik-ul Nu vreau conexiune ipod deoarece momentan nu posed un ipod iar investitia de 3-4 mil nu se merita deoarece nu o voi folosi pentru masina personala ci pentru masina de la munca.As vrea mai mult o conexiune usb dat alpine 9883r nu are decat pentru ipod. Astept un raspun de la cineva care a folosit conexunea ipod.multumesc anticipat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum