Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dif pt boxa RFT (pt Vasile in special)

Vizitator nurdor

Postări Recomandate

Vizitator nurdor

Salutare. Am o boxa RFT 50W pe 2 cai (modelul ala cu protectzie la supraputere; are vreo 15 ani) si am bulit difuzorul de joase. S-a intzepenit membrana pur si simplu;cred ca sarma s-a desfacut. M-ar interesa si pe mine un inlocuitor de la visaton daca stie cineva despre ce este vorba.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• m4xx

1

• cristimm

1

Da, boxele alea chiar suna bine. Nu vreau sa te dezamagesc dar nu cred ca vei gasi la un pret acceptabil. Acum majoritatea difuzoarelor se fac pentru bass-reflex. Incearca pe la second-hand sau prin consignatii ca se mai gasesc RFT-uri.

Link spre comentariu
Vizitator nurdor

Difuzorul este de 8". Pentru cat de veche este boxa difuzorul ma uimeshte. Are membrana din carton foarte tzeapan si pe margine cauciucul este intact si destul de gros lat cam de 1 cm. Difuzorul a bubuit la viatza lui chiar foarte bine pt vremea lui.

Link spre comentariu
Vizitator multysat

eu cred ca poate fi reconditinat difuzorul intepenit, si va lucra la fel cum a fost el la viata lui. eu asa am facut cu o pereche de rft de 15w varianta mai mici, si merg brici.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări