Vizitator nurdor Postat Iunie 9, 2005 Partajează Postat Iunie 9, 2005 Salutare. Am o boxa RFT 50W pe 2 cai (modelul ala cu protectzie la supraputere; are vreo 15 ani) si am bulit difuzorul de joase. S-a intzepenit membrana pur si simplu;cred ca sarma s-a desfacut. M-ar interesa si pe mine un inlocuitor de la visaton daca stie cineva despre ce este vorba. Link spre comentariu
Vizitator nurdor Postat Iunie 13, 2005 Partajează Postat Iunie 13, 2005 Chiar nu shtie nimeni? Este vb de o incinta inchisa..... Link spre comentariu
cristimm Postat Iunie 13, 2005 Partajează Postat Iunie 13, 2005 Da, boxele alea chiar suna bine. Nu vreau sa te dezamagesc dar nu cred ca vei gasi la un pret acceptabil. Acum majoritatea difuzoarelor se fac pentru bass-reflex. Incearca pe la second-hand sau prin consignatii ca se mai gasesc RFT-uri. Link spre comentariu
m4xx Postat Iunie 13, 2005 Partajează Postat Iunie 13, 2005 la consignatie poate avea pretul destul de mare...sunt niste hoti aia :Dmai bine noi :wink: :wink: :wink: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 13, 2005 Partajează Postat Iunie 13, 2005 Da-mi detalii despre dimensiuile difuzoarelor, iti gasesc eu unul care sa potriveasca in caea incinta atat mecanic cat si parametrii Link spre comentariu
Vizitator nurdor Postat Iunie 20, 2005 Partajează Postat Iunie 20, 2005 Difuzorul este de 8". Pentru cat de veche este boxa difuzorul ma uimeshte. Are membrana din carton foarte tzeapan si pe margine cauciucul este intact si destul de gros lat cam de 1 cm. Difuzorul a bubuit la viatza lui chiar foarte bine pt vremea lui. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 20, 2005 Partajează Postat Iunie 20, 2005 Merge sa-i pui un W200 SC Link spre comentariu
Vizitator multysat Postat Iunie 21, 2005 Partajează Postat Iunie 21, 2005 eu cred ca poate fi reconditinat difuzorul intepenit, si va lucra la fel cum a fost el la viata lui. eu asa am facut cu o pereche de rft de 15w varianta mai mici, si merg brici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum