Vizitator whazaa Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Am si eu o problema cu un nokia 5800.L-am primit de vreo 2 zile si nu m-i se incarca.am incercat vreo 2 incarcatoare ambele originale.probema este ca atunci cand il bag la incarcat arata ca se incarca dar tensiune la baterie nu ajunge.l-am lasat o noapte la incarcat iar dimineata era complet descarcat.ce trebuie sa ii fac????pls help me:(sad.gifsad.gifsad.gifsad.gif Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Incearca sa mai strangi pinii de la baterie, sa-i mai apropii cu un bold ceva, daca nu incearca asta: Link spre comentariu
Vizitator whazaa Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 am strans pinii ,nu e de la ei.ajuta-ma te rog cu acea schema ca nu inteleg prea multe:D:D:D..pot schimba ceva prin el? Link spre comentariu
Vizitator criminus Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Parerea mea e ca ar putea fi ceva si din software, incearca un update de soft prin app care se gaseste la ei pe site si chiar daca iti zice ca ai ultima versiune lasa-l sa il rescrie. oricum prin metoda asta nu strici nimic si nu dureaza decat vreo 30 min. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum