Vizitator Bimm3r Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Salut. Am nevoie de piesa din pozele atasate. Ea face parte din aparatul care emite pt. un senzor de centrala termica, si s-a ars. Nu stiu ce este, eu l-am dus la un electrician, si mi-a spus ca trebuie aceasta piesa. Am inteles ca e ori un transformator ori un releu. Va multumesc pt. ajutor si sper sa fiu si eu vazut cat mai repede Piesa am cautat-o la cele 2 magazine de electronice din Ploiesti si nu am gasit-o nicaieri. O pot cumpara de oriunde online, numai sa o gasim. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 este vorba despre un transformator de alimentare incapsulat de 18 volti / 1w... Link spre comentariu
Vizitator Bimm3r Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Am inteles. Si unde il pot gasi la aceleasi dimensiuni si specificatii sa-l comand si eu? Orice ajutor e binevenit. Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Bimm3r Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Se pare ca nu stie nimeni :( Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 mai am eu unul nemtesc , incapsulat , de 2x18v / 3w ...adica tine 1,5w pe fiecare secundar...se poate folosi fara probleme o singura sectiune din cele 2 pentru aplicatia dvs...este chiar mai solid un pic...dimensiunile in mm sint urmatoarele...L x l x h ....32 x 27 x 29 Link spre comentariu
Vizitator Bimm3r Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Astept sa primesc coletul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum