Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Baleiaj vertical cu TDA 3654

Vizitator Valentin Mester

Postări Recomandate

Va salut,Revin cu o problema discutata pe acest forum in decembrie 2008 si nerezolvata.De ce se "duc" aceste integrate dupa 6-12 luni de la schimbare la Samsung sasiu S60MT.(binenteles cu schimbarea cond. electrolitici).Sunt toate niste chinezarii?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan-a2

1

• palcu ion

1

• misuraelectronic

1

Top autori în acest subiect

verificati U9=26v,daca e mai mare......e de inteles

Multumesc pt interesul aratat,U9 reglat la 25,5V,integratul nu a rezistat decat 2 ani(tv.se afla intr-o casa la tara,si este folosit doar sambata si duminica)
Link spre comentariu

am un prieten care a tinut reprezentanta samsung pe buzau acum ceva timp , cu care am discutat despre aceasta problema...!din cele spuse de el , am retinut urmatoarele...se pare ca este un defect de conceptie a sasiului , avind in vedere ca oricit de bune tda3654 a montat in televizor ---mentionez ca a luat de la mine inclusiv 3654 originale philips venite in cutiuta neagra antistatica de la fabricant , si tot degeaba --- si oricite precautii si-a luat schimbind electroliticii si micsorind tensiunea de alimentare a integratului ... tot se strica invariabil integratul la o perioada ce oscileaza in jurul unui an de zile... :da dupa parerea mea , singurele 2 solutii la aceasta problema sint...1-- resemnarea si continuarea pomparii de bani periodic in finalul de cadre...2-- repararea si vinderea imediata a televizorului si achizitionarea altuia...

Link spre comentariu

am un prieten care a tinut reprezentanta samsung pe buzau acum ceva timp , cu care am discutat despre aceasta problema...!din cele spuse de el , am retinut urmatoarele...se pare ca este un defect de conceptie a sasiului , avind in vedere ca oricit de bune tda3654 a montat in televizor ---mentionez ca a luat de la mine inclusiv 3654 originale philips venite in cutiuta neagra antistatica de la fabricant , si tot degeaba --- si oricite precautii si-a luat schimbind electroliticii si micsorind tensiunea de alimentare a integratului ... tot se strica invariabil integratul la o perioada ce oscileaza in jurul unui an de zile... :da dupa parerea mea , singurele 2 solutii la aceasta problema sint...1-- resemnarea si continuarea pomparii de bani periodic in finalul de cadre...2-- repararea si vinderea imediata a televizorului si achizitionarea altuia...

o intrebare cu cele montate din fabrica tot asa se intampla ?? ptr. ca am si eu unul cumparat si n-a fost schimbat niciodata
Link spre comentariu

Multumesc,azi am cumparat c.i,luni o sa-l schimb,incerc sa-i pun si un ventilator pe radiator.O sa-i transmit colegului mesajul primit.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări