Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Circuit imprimat AUTO-SASIU

Vizitator

Postări Recomandate

Atunci cind se urmareste realizarea unor amplificatoare cu tub de puteri mici cuprinse intre 1-5W de tipul ECL82 SE sau EL84 SE, nu este nevoie neaparat de o structura metalica se poate realiza intregul montaj din cablaj imprimat asa cum se vede in imaginile de mai jos

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lorik199

2

• THOMAS

1

• blue

1

• danzup

1

Top autori în acest subiect

Ma rugase un nepot sa ii fac si lui ceva cu lampi si nu mai aveam nici un chef de gaurit table pe aceasta vreme...asa ca am gasit solutia simpla astfel incit sa ii satisfac rugamintea.Am crezut ca metoda poate fi utila si pentru alti.Trebuie sa ii fac si niste boxe,am niste difuzoare de 102dB/Wm de 2,5W cu 8 ohmi cred ca o sa pun cite doua in paralel pe canal ca sa ajung la 105dB/Wm si 5W/4 ohmi, nu pentru putere,pt dinamica si randamet poate cind o sa termin boxele va pun niste poze cu ele.

Link spre comentariu

felicitari,pare un sasiu autoportant, ca la TV alb/negru cu 2CI,3CI,4-5-6CI de la Electronica-Pipera din epoca de mult-apusaEste realizat cu mult simt de raspundere Succes in continuare,sa ne mai aratati cate ceva din care sa mai invatam si noi,va rugam

Link spre comentariu

Felicitari pentru realizare.Ca sa se poata evita anumite accidente neplacute,precum si pastrarea originalitatii,cred ca se poate rezolva cu plexiglas.In tot cazul,nu-mi pot permite sa-i dau explicatii D-lui Valderama si sunt convins ca o sa se ocupe de toate aceste probleme.

Link spre comentariu

mi s-ar parea aproape imposil de desenal atat de frumos cablajul in paintfelicitari pe meticulozitatea de care dati dovada, mai ales in proiectarea amplificatorului, dar nu si intimul caz al cablajului imprimatP.S : cuprul de pe laterale l-ati dat cu ceva? ca-n timp sa face tare urat..........

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări