Vizitator Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Atunci cind se urmareste realizarea unor amplificatoare cu tub de puteri mici cuprinse intre 1-5W de tipul ECL82 SE sau EL84 SE, nu este nevoie neaparat de o structura metalica se poate realiza intregul montaj din cablaj imprimat asa cum se vede in imaginile de mai jos Link spre comentariu
danzup Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Faina ideea si faina realizarea !Felicitari ! Link spre comentariu
THOMAS Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Foarte frumos realizat! :aplauzeAti folosit transformatoare originale pentru ECL82,excelent,felicitari! Link spre comentariu
blue Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Bravo, ingenioasa idee Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Ma rugase un nepot sa ii fac si lui ceva cu lampi si nu mai aveam nici un chef de gaurit table pe aceasta vreme...asa ca am gasit solutia simpla astfel incit sa ii satisfac rugamintea.Am crezut ca metoda poate fi utila si pentru alti.Trebuie sa ii fac si niste boxe,am niste difuzoare de 102dB/Wm de 2,5W cu 8 ohmi cred ca o sa pun cite doua in paralel pe canal ca sa ajung la 105dB/Wm si 5W/4 ohmi, nu pentru putere,pt dinamica si randamet poate cind o sa termin boxele va pun niste poze cu ele. Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 felicitari,pare un sasiu autoportant, ca la TV alb/negru cu 2CI,3CI,4-5-6CI de la Electronica-Pipera din epoca de mult-apusaEste realizat cu mult simt de raspundere Succes in continuare,sa ne mai aratati cate ceva din care sa mai invatam si noi,va rugam Link spre comentariu
Depanatoru Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Cam periculos asa cu piesele si traseele la vedere , eu n-as tine asa ceva in casa ca sa-l atinga cineva din greseala ... Link spre comentariu
89-CEC Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Felicitari pentru realizare.Ca sa se poata evita anumite accidente neplacute,precum si pastrarea originalitatii,cred ca se poate rezolva cu plexiglas.In tot cazul,nu-mi pot permite sa-i dau explicatii D-lui Valderama si sunt convins ca o sa se ocupe de toate aceste probleme. Link spre comentariu
ioannis Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 felicitari si din partea mea!!! foarte frumos lucrat!!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Si o exemplificare a traseelor de masa,in arhiva il gasiti la scara 1/1. Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Felicitari pentru intreaga realizare ! Este primul cablaj postat pe forum, care are un traseu de masa corect executat, asa cum scrie la carte ! Link spre comentariu
lorik199 Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 cu ce program ati desenat cablajul? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Nu folosesc programe in proiectarea cablajelor mele,folosesc Paint de sub Win si o gramada de simboluri plus griduri(o asa zisa hirtie milimetrica electronica). Link spre comentariu
lorik199 Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 mi s-ar parea aproape imposil de desenal atat de frumos cablajul in paintfelicitari pe meticulozitatea de care dati dovada, mai ales in proiectarea amplificatorului, dar nu si intimul caz al cablajului imprimatP.S : cuprul de pe laterale l-ati dat cu ceva? ca-n timp sa face tare urat.......... Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Frumos, original si ireprosabil din punct de vedere al regulilor impuse la proiectarea cablajelor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum