ICEMAN Postat Iunie 9, 2005 Partajează Postat Iunie 9, 2005 saluteste cineva care a facut amplificator cu TDA7293 cu mai multe integrate in paralel???dak da ce puteti spune despre... Link spre comentariu
m4xx Postat Iunie 9, 2005 Partajează Postat Iunie 9, 2005 iordache ICE tocmai lucreaza la un apmplif cu mai multe TDA 7293...cauta-l :wink: Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Iunie 9, 2005 Partajează Postat Iunie 9, 2005 Eu am pus in paralel 3 astfel de circuite. Ce detalii te intereseaza? Sa nu te astepti la Hi-Fi.p.s.: s-a mai discutat pe forum despre asa ceva. Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Iunie 10, 2005 Partajează Postat Iunie 10, 2005 de ce nu HI-FI ? isi pierde din calitate daca legi in paralel ? eu am legat TDA7294 si LM3886 si nu au fost pierderi de calitate. Am ars 6xTDA 7293 si tot nu am reusit sa le fac sa mearga in paralel :oops: Link spre comentariu
csl1131 Postat Iunie 10, 2005 Partajează Postat Iunie 10, 2005 daca si 7294 si 7293 sunt hi-fi atunci Link spre comentariu
Muzyk_ant Postat Iunie 10, 2005 Partajează Postat Iunie 10, 2005 pana la 15-20W sunt hi-fi , nicidecum legate in punte si la sute de wati Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 10, 2005 Partajează Postat Iunie 10, 2005 Cunoaste cineva de aici ce zice standardul AES pentru ca un amplif sa fie hi-fi ? Nu cred. Link spre comentariu
Vizitator Vladutz_by Postat Iunie 10, 2005 Partajează Postat Iunie 10, 2005 dar ne poti spune vasile ? ca sa stim si noi eu cel putin as vrea sa stiu daca se poate Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 10, 2005 Partajează Postat Iunie 10, 2005 http://www.google.com Link spre comentariu
ICEMAN Postat Iunie 11, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2005 io din cate stiu (si va rog sa spuneti ce credeti in legatura cu asta) urechea umana e cam surda pana la dist de 10%si the one sa sti ca schema aia din datasheet e un pic gresitadak verifici pe cablajul dat de ei ai sa vezi ca pinii2 si 3 nu sunt pusi la -Vcciar pinul 10(stand-by) nu e conectat cu pinul 10 de la masterio le pun la masa sa vedem ce iesein seara asta vad dak bubuie sau nu :lol: Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Iunie 11, 2005 Partajează Postat Iunie 11, 2005 Intrarea pozitiva si cea negativa ale integratelor SLAVE se pot conecta ORI la -VE ORI la GND. Am incercat in ambele moduri si a functionat fara nici o schimbare. Link spre comentariu
ICEMAN Postat Iunie 11, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2005 am un prieten care a zis ca a ars 2 buc cu in la -Vccasa ca incerc cu ele la masa oricum am vazut ca in schema de cablaj care e data de ei nu sunt conectate la -Vcc sunt lasate in aercine stie ce au gresit ei acolodar ceva e gresit in datasheet cu privire la conectarea in paralel :x Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Iunie 11, 2005 Partajează Postat Iunie 11, 2005 vezi ca pe net gasesti doua cataloage pentru TDA7293: unul cu pinii acestia la GND ce se refera la TDA7293 fara nici un sufix (versiunea veche) si mai este un catalog cu pinii respectivi la -VE ce se refera la TDA7293 cu sufixul V, H, etc. La mine a functionat si pe -VE si pe GND la +/- 45V. Am in calculator ambele versiuni de cataloage (datasheet), le pot trimite pe mail, la cerere. Link spre comentariu
ICEMAN Postat Iunie 11, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2005 esti cool maninseamna ca tu nu sti ca TDA 7293 V e varianta cu montare verticala iar TDA 7293 H e varianta cu montare orizontala :lol: :lol: :lol: ce dragutz estidar nu e nici o diferentza intre ele in afara de modul de montareoricum merci pt sfaturifunctioneaza cu intrarile si pinul 10 de la slave la masa doar ce i-am dat drumucat despre fidelitate parerea mea e ca e mai bunicel decat predecesorul sau 7294 Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Iunie 12, 2005 Partajează Postat Iunie 12, 2005 esti cool maninseamna ca tu nu sti ca TDA 7293 V e varianta cu montare verticala iar TDA 7293 H e varianta cu montare orizontalaDaca nu stiam acest lucru, precizam numai sufixul V, dar am specifical clar si pe H ca sa se inteleaga ca e vorba de Vertical si Horizontal. Versiunea mai veche a acestui integrat a aparut pe piata ca TDA7293 fara nici un sufix. Eu am avut pe mana si acest gen de integrat si cu toate ca in catalogul lui scrie ca intrarile se conecteaza in modul SLAVE la GND, mi-a functionat identic si la -VE.Tu, intr-adevar ai dreptate: nu e nici o diferenta intre ele, dar exista cataloage pt. fiecare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum