Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor HDD Maxtor 120 GB

oldjimmy70

Postări Recomandate

Salut!Am luat un HDD IDE de 120 de GB, Maxtor care cica a fost rescris cu Linuxn la care nu ma pricep deloc, si incerc de ceva timp sa il formatez NTFS si nu reusesc. Am incercat si cu un CD Hireen boot cd, cu programul Maxtor PowerMax si , acolo imi da eroare de genul CRC care zice ca nu poate citi de pe CD, am incercat si cu alt CD si cu un alt CD ROM si la fel.Am pus HDD ul intr-un alt calculator pe care este instalat XP ul, si acolo imi apare ca Disk, cu eticheta Disk1_Vol1-cred ca asa l-a denumit in momentul formatarii, nu stiu exact, dau dublu click pe acest disk, se deschide si este gol. Pina aici e totul ok, dar daca incerc sa copiez ceva pe el, sau sa il formatez NTFS sau FAT32, se blocheaza tot calc si trebuie sa il restartez din buton, nu din tst. Daca aveti orice idee solutie, este binevenita!Pina atunci, numai bine!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Th3_uN1Qu3

1

• oldjimmy70

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări