Dr4g0n Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 ?i de ce merge s? instalezi kitul de instalare de baz? pe hard de pe cdrom, dragoane???dac? era ceva cu cdromul, c? e pe sata, nici m?car nu vedea textul cu "Press any key to boot from cd..." Iti merge pentru ca iti vede controlerul SATA ca IDE ... dar aia nu inseamna ca acel controler nu are nevoie de drivere ! Si dupa cum a descris ii merge pana dupa copierea filelor de pe Cd pe Hdd , Si cand are nevoie de drivere , hop da restart ca nu le are @ pavel86Un upgrade la bios cu ultima versiune ai facut ? SAu macar un reset Default la el sa ii faci , daca nu te descurci cu upgrade`ul Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 in safe mode dai disable automaticaly restart si vezi ce eroare ai apoi cauti acel cod de eroare pe net si vezi de unde provine problema.Eventual in bios vezi ce setari ai pentru sata ahci ide etc Link spre comentariu
Bulanu Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Omul a rezolvat problema... gata IT-iilor...Am intampinat si eu o problema de genul asta... se rezolva re-scriind MBR-urile HDD-urilor / Chipsetul placii este ciupit/zgariat/avariat/supraincalzit... update bios la ultimul firmware...salutari Link spre comentariu
Vizitator cosmincol Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 1.Ai incercat sa instalezi windowsul iar?2.Placa de baza are o baterie incearca sa vezi daca are cv in ea astp sa vedem ce are:) Link spre comentariu
pavel86 Postat Decembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2009 din pacate nu mai am calculatorul la mine sa ma uit la baterie.am reusit sa instalez pana la urma un windows naspa, cu care merge si acum.multumesc pt ajutor Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Aoleu Bulanu cu ce solutii de top vii.Nu spun ca astea ar fi excluse dar te mai si bagi in seama dupa o luna si o zi de la ultimul mesaj. Link spre comentariu
helldevourer Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 Posibil sa fie ceva incompatibilitate intre windows si driverul video Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum