Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

rog ajutor

Vizitator OLIV3R

Postări Recomandate

Vizitator OLIV3R

am un hidrofor montat in provincie care are urmatoarea defectiune nu urca presiunea mai mult de un bar in el si motorul nu se opreste din functionare sa fie de vina presostatul sau pompaastept raspuns MULTUMESC

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djlove

1

• RETY

1

• boboBOBO

1

• doru3160

1

Top autori în acest subiect

inclin sa cred ca e pompa ,asta daca nu cumva ai o pierdere de apa pe vreuna din iesiri - logic ca motorul nu se opreste deoarece presostatul face oprirea lui dupa ce a ajuns la presiunea stabilita pt decuplare (motor)

Link spre comentariu

Salut,daca il scoti din priza si toti consumatorii sunt opriti,atunci ar trebui sa ramana la 1 bar cat reuseste el sa bage,asta insemnand ca restul instalatiei e etansa,si pompa din cauza uzurilor nu reuseste sa ridice presiunea la nivelul stabilit pe presostat.Daca presiunea scade,si nu se mentine macar cateva zeci de minute,spor la cautat :rade:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator rumburac

verifica daca iese apa sau aer cand apesi pe ventil, daco iese apa (multa ca daca e putina poate fi condens) e sparta membrana rezulta lipsa pernei de aer, apa incompresibila = nu se mai opreste. daca iese aer sau nu iese nimic = lipsa aer in butelie restul trebii se deduce. sa ai spor!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

iti prinde aer pe circuitul de absortie ,verifica toate imbinarile sa fie etansate bine sau elemente cu fisuri sau pori :dadaca presiunea nu urca nici presostatul nu actioneaza ptr. oprirea motorului !!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări