Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ZANDER FT2101

Vizitator simetric

Postări Recomandate

Vizitator simetric

Sal ma poate ajuta cineva cu setarile (valorile)corecte din meniul ascuns, sau o revenire la setarile din fabrica daca are asa ceva ?,(service/desingn V050716)am avut un scurt in intrerupator si mi-a dat peste cap televizorul este praf,imagine dereglata sunet etc.Tin sa precizez ca nu ma pricep de loc la tv dar un sub meniu pot sa configurez totusi.Daca poate sa ma ajute cineva (multumesc anticipat)si asta este buba doar meniul este bine daca este vreo piesa arsa atunci este nasol :cry: direct cu el pe geam.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

2

• tehtronics

1

• popa ionut

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

se pare ca ai datele din memorie alteratetrebuie sa rescrii memoria, dar din cate inteleg nu ai interfata si nici experienta, deci va trebui sa apelezi la un depanator :jytuiyu

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...
Vizitator robyi91

Si eu am Kontrast ft2101. Cred ca e la fel cu zander... am telecomanda universala la el si in timp ce incercam sa setez tel pt tv am apasat pe mai multe butoane si mi-a intrat in red gain...sus apare o banda albastra deschis pe care scrie red gain. daca umblu din butoanele tv-ului imi intra in design V050716. Nu mai pot sa scot acel red gain si nu pot schimba programul si nimic, butoanele de la telecomanda nu mai au nicio functie iar de la tv intra doar in design si pot umbla acolo, atat. Am stins tv-ul, l-am scos din priza pt 12 ore dar degeaba. Am zis ca poate se reseteaza sau ceva. Stie careva ce sa fac? Multumesc

Link spre comentariu

Esti in service mode.Tot cu o combinatie ar trebui sa iesi sau cu o tasta pe care probabil nu o ai pe telecomanda aia.Incearca sa apesi pe rand tastele poate nimeresti vreuna sa iesi de acolo.

Link spre comentariu

Nu ai nici o sansa sa mai iesi de acolo...singura rezolvare este sa faci rost de telecomanda originala si sa apesi PP . :da ori poti incerca cu un scurt intre scl si sda pinii 5 si 6 de la memorie

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări