Vizitator simetric Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Sal ma poate ajuta cineva cu setarile (valorile)corecte din meniul ascuns, sau o revenire la setarile din fabrica daca are asa ceva ?,(service/desingn V050716)am avut un scurt in intrerupator si mi-a dat peste cap televizorul este praf,imagine dereglata sunet etc.Tin sa precizez ca nu ma pricep de loc la tv dar un sub meniu pot sa configurez totusi.Daca poate sa ma ajute cineva (multumesc anticipat)si asta este buba doar meniul este bine daca este vreo piesa arsa atunci este nasol :cry: direct cu el pe geam. Link spre comentariu
tehtronics Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 se pare ca ai datele din memorie alteratetrebuie sa rescrii memoria, dar din cate inteleg nu ai interfata si nici experienta, deci va trebui sa apelezi la un depanator Link spre comentariu
Vizitator robyi91 Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Si eu am Kontrast ft2101. Cred ca e la fel cu zander... am telecomanda universala la el si in timp ce incercam sa setez tel pt tv am apasat pe mai multe butoane si mi-a intrat in red gain...sus apare o banda albastra deschis pe care scrie red gain. daca umblu din butoanele tv-ului imi intra in design V050716. Nu mai pot sa scot acel red gain si nu pot schimba programul si nimic, butoanele de la telecomanda nu mai au nicio functie iar de la tv intra doar in design si pot umbla acolo, atat. Am stins tv-ul, l-am scos din priza pt 12 ore dar degeaba. Am zis ca poate se reseteaza sau ceva. Stie careva ce sa fac? Multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Esti in service mode.Tot cu o combinatie ar trebui sa iesi sau cu o tasta pe care probabil nu o ai pe telecomanda aia.Incearca sa apesi pe rand tastele poate nimeresti vreuna sa iesi de acolo. Link spre comentariu
popa ionut Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Nu ai nici o sansa sa mai iesi de acolo...singura rezolvare este sa faci rost de telecomanda originala si sa apesi PP . ori poti incerca cu un scurt intre scl si sda pinii 5 si 6 de la memorie Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 N18 ar fi telecomanda lui. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum