Vizitator catalinux Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Salut!Am un player auto mp3 Sony CDX-R3350.Stiti cumva daca se poate conecta o sursa externa cumva la el?Cu un Line-in sau aux-in tras special sa pot pune o alta sursa audio si pacalita unitatea intr-un fel?Auzisem ca la unele se lasa un CD cu un track de 700MB fara sunet lasat sa mearga la infinit. Sau poate pe radio si comutat.Atasez si schema in caz ca ma poate ajuta cineva cu modul de conectare.In principiu l-as folosi ca un fel de statie auto (la o scara redusa ca putere) in acest mod.Multumesc mult anticipat!Bafta si numai bine! Link spre comentariu
alexutu Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 incearca un modulator fm. il dai pe radio si setezi o fercventa aceeasi cu a modulatorului si bagi mp3 in modulator si iti scoate semnalul pe radio pe frecventa respectiva. Link spre comentariu
Vizitator catalinux Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Am incercat.As fi vrut o astfel de solutie daca se putea.Multumesc! Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Te legi direct la final cu fire si se comporta ca o statieAsta daca nu ai nevoie de celelalte functii Link spre comentariu
Vizitator catalinux Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Ma interesau comenzile de volum si corector de ton.Direct la final cred ca le pierd.Am si schema finalului. Daca se poate cumva cum doresc, astept un raspuns.Multumesc! Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 intercepteaza traseul de semnal de la radio la procesorul de sunet,il intrerupi si acolo injctezi semnalul tau,ar trebui sa ai controlul tonului si al volumului Dai playerul pe radio(sa creada ca face ceva) si gata Si acum practic: pe pagina 14,intre modulul radio si cel audio: http://i34.tinypic.com/2jfyr2g.jpg Link spre comentariu
Vizitator catalinux Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 OK, acum am inteles... Ma uitasem si eu pe schema dar chiar nu vazusem sau am trecut cu vederea ca ma gandeam mai mult sa pacalesc cu partea de CD.Multumesc mult!O sa incerc sa vad cum merge , sper cat mai repede si va tin la curent.Bafta!W/e placut!PS: O schema de CD70 NAVI aveti idee unde gasesc? In caz ca vreau sa ii fac acelasi lucru? Am cautat dar nu am gasit pe unde am incercat - mai mult cu google doar. Este unitate audio de Opel. Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Cu placere!Pt celalat aparat,daca nu gasesti schema,incearca sa urmaresti traseele si descarci datasheeturile integratelor intalnite.Incepi cu finalul si daca ai noroc s-ar putea sa semene cu sonyul (Adica doar 3 chestii importante- finalul,integratul care se ocupa de prelucrarea si routarea sunetului si tunerul)Bafta in continuare! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum