pavel86 Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 in momentul in care introduc un dvd sau cd gol in calc, acesta ingheata pt cateva momente, adica pana recunoaste datele de pe dvd sau cd.din ce cauza se intampla asta?configuratia mea este: procesor dual core e5200 -2,5 gh, 2gb ddr2 800mhz , hard seagate 120gb pe cablu id,sursa 450w, dvd-writer lg pe sata, placa de baza asus p5kpl-am.nu reusesc sa imi dau seama.multumesc anticipat pt ajutor Link spre comentariu
srdjan Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 e foarte posibil... la fel de posibil cum e sa fie si soft-ul de vina (OS)... daca poti incearca cu un sistem de operare unix/linux...fie el si livecdsa setezi automount la cd-rom/dvd-rom daca nu e deja. vezi daca misca sistemul la primirea cd-ului inseamna ca de vina e celalalt sistem de operare. (asta daca esti intr-adevar curios) ca de putut nu poti face prea multe...eu in majoritatea cazurilor am intalnit situatia sa se blocheze sistemul pt 4-5 secunde cand bag cate un cd... nu spun ca e normal dar nu e nici foarte deranjant Link spre comentariu
alexutu Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 poi mi se pare normal sa stea cateva secunde pana lentila se deplaseaza si citeste toata suprafata cd-ului/dvd-ului. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Timpul de înc?rcare - loading time - la un CD/DVD blank este mai mare pentru c? lipsa sectoarelor formate în zona TOC-ului la un CD/DVD este interpretat? de unitate ca problem? de focalizare ?i e normal ca s? încerce mai multe opera?iuni de focalizare decît la un CD/DVD scris cu ceva. În plus, sistemul de operare (dac? e Windows XP sau mai nou) î?i încarc? modulele necesare "pr?jirii" CD/DVD-ului, anticipînd aceast? solicitare din partea utilizatorului.Deci, e normal s? se piard? de pîn? la 3-4 ori mai mult timp la "recunoa?terea" suportului optic dac? acesta nu este ini?ializat. Dac? dep??e?te durata asta, atunci începe s? fie o problem?.Ehei, duse sînt vremurile cînd CD-ROM-ul meu 4x Creative avea loading time sub 3 secunde... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum