Vizitator stelu15 Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 salut la toti. care ma puteti ajuta cu un echivalent la tranzistorul 2SA1187 si un loc de unde il pot procura...... as apreacia mult ajutorul.....am incercat sa caut pe net dar fara rezultat(posibil sa nu fi cautat eu bine sau destul). e oki si originalul daca nu un echivalent......o seara faina sa aveti.... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Salut echivalent la tranzistorul 2SA1187 sunt astea 2SA1076, 2SA1095, 2SA1215, 2SA1166(A). Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 compara:[attachment=0]datasheet.pdf[/attachment] Link spre comentariu
Vizitator stelu15 Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 merci fain de ajutor. sper sa gasesc vreunu din astea. au aceleasi caracteristici? sper sa ma descurc cu ele daca nu atunci mai incercam.......ms fain Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 stati linistit si nu va faceti iluzii...!nu veti gasi niciunul original suta la suta dintre cei enumerati mai sus ... , decit la preturi extrem de mari...daca masurati tensiunea reala v ce si o scrieti aici , cu totul altii sint echivalentii de buna calitate , gasibili si la preturi omenoase...! Link spre comentariu
Vizitator stelu15 Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 am gasit 2 sa 1076 la 7 lei.pretul spune tot:))in fine o sa iau sa vad cum va merge cand e gata . in cel mai rau caz o sa caut ceva mai calumea Link spre comentariu
Vizitator stelu15 Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 se pare ca functioneaza. acum urmeaza sa vedem cat sunt de buni si cat vor rezista.. ms mult de ajutor..... se poate inchide topicul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum