cosmos Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Am o problema la masina de spalat tip indesit dispozitivul de zavorire a usi tip zv-445 s-a defectat,si va rog sa ma ajutati cu citeva informatii de unde a-si putea sa il procur, am cautat pe net dar nu am gasit ceva util, citeva informatii despre firme care comercializeaza asa ceva mi-ar fi de mare folos, de preferat din zona Moldovei.Va multumesc! Link spre comentariu
RETY Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Depinde ce s-a stricat ....Cu putina atentie se poate desface.Verificati contactele ,,pastilei'' (un soi de termistor) caci e posibil sa se fi oxidat metalizarile, eventual rasuciti-o daca e posibil.Cu ceva ani in urma am reparat asa ceva.nu mi aduc aminte daca erau una sau doua pastile.daca sunt doua pastrati ordinea firelor si a pastilelor. SUC CESP.S. Atentie la niturile din plastic Link spre comentariu
cosmos Postat Octombrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Inainte de a cauta credeti ca nu am incercat sa il repar,dar l-am desfacut si am gasit suportii care sustin lamelele si pastila{rezistenta} sint carbonizati,acum tot caut firme care comercializeaza asa ceva dar nu gasesc acest model: tip zv445,model p6. Tocmai acest model P6 nu il gasesc sint alte modele de acelasi tip si ma intreb daca s-ar preta la ceea ce caut eu,poate a mai facut cineva o adaptare cu alt model de acelasi tip. Link spre comentariu
luk81 Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Anuleaza tu incuietoarea si rezolvi problema. Dezavantajul este ca se poate deschide hubloul in timpul mersului, dar daca nu e nimeni curios sa vada ce se petrece acolo, totul e ok. Link spre comentariu
ala micu Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 a mea merge cu incuietoarea anulata de 6 ani si nu am avut probleme Link spre comentariu
cosmos Postat Octombrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Qk,m-am gindit si la asa ceva dar daca ai un copil si este curios, asta cum o rezolv (fac altu,mai simplu )tot solutia cu schimbarea piesei este mai sigura,oricum mai astept solutii si de la alte persoane. Link spre comentariu
cosmos Postat Octombrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Am anulat sistemul de zavorire, nu am gasit nicaieri piesa cu pricina, SUBIECT INCHEIAT. Link spre comentariu
icet Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Se poate atasa o poza a respectivului zavor?Nu prea e in regula sa mearga masina cu el anulat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum