Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

droser pt neoane in faruri

Vizitator PYT

Postări Recomandate

Salut si bine v-am gasit,Am o pereche de faruri cu neoane angel eyes pe pozitii, care de ceva vreme nu se mai aprind (faza scurta+lunga merg fara probleme). ma puteti sfatui unde gasesc drosere pt ele?Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dragostalpau

1

• blazeu

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Din 12 trebuie un invertor (cam ca cel care alimenteaza tuburi in vagoane, cu mentiunea ca acolo se foloseste baterie de 24 volti si invertorul este dimensionat si pe puterea tubului) Am incercat si eu asemenea constructie si pot sa-ti spun ca e o chestie mai delicata, in sensul ca trebuie sa scoata tensiune mare pentru a aprinde tubul si dupa aia trebuie sa existe un mecanism de limitare a curentului la o valoare care sa ilumineze suficient tubul dar sa nu fie nici prea mare, sa-l "omoare".Pe mine ma tenta utilizarea unor LED-uri; astea sunt dispozitive de tensiune joasa si mi se par mai usor de alimentat..Succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări