Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv mivar

Vizitator pufoassa20

Postări Recomandate

Vizitator pufoassa20

Buna! De curand am primit de la cineva un tv Mivar pe care vrem sa il ducem la tara numai ca nu avea telecomanda si nici modelul sau nu il stim iar pentru codul acela s-a uitat cineva si ne-a zis ca nu ar mai fi.As vrea sa stiu daca este cineva care stie ce model este si ce fel de telecomanda s-ar potrivi.Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

3

• zal

1

• adrianme45

1

• sorinpavel

1

la aceste tipuri de mivar nu exista o eticheta din hirtie lipita pe spate...modelul televizorului este in relief , fiind obtinut direct din matrita la turnarea capacului spate...uitati-va cu atentie pe spate ca este sigur acolo...!e ceva de genul....14m1 , sau 14m3...!

Link spre comentariu
Vizitator pufoassa20

mai am o intrebare acum am luat o telecomanda pilot de nu stiu de care scria pe ea ca merge si pe mivar am bagat acolo codul si schimba posturile numai ca foarte greu si numai dintr-o anumita pozitie care ar fi cauza telecomanda nu e chiar buna sau televizorul ???sau??? :cry:

Link spre comentariu

telecomanda pe care ati cumparat-o dvs este o piraterie ordinara ...!daca va veti uita cu atentie ,veti vedea ca tastele pe care apasati sint moi , fiind facute dintr-un fel de cauciuc/ silicon in care intra unghia daca incercati...!calitatea acestor telecomenzi este execrabila...!sint niste gunoaie de prima clasa... :da originala supertel este o telecomanda universala de foarte buna calitate si are tastele facute dintr-un fel de plastic dur , in care nu intra unghia daca incercati...!diferentele de pret intre cele 2 este urmatoarea...in vreme ce pirateria se vinde cu preturi intre 15 si 25 de ron in functie de magazin....originala costa mult mai mult--- nu stiu daca se mai gaseste acum pe piata , insa eu am cumparat una pentru mine la magazin de la reprezentanta acum vreo 3 ani si am dat pe ea undeva intre 55 si 65 ron...nu imi mai aduc bine aminte ...!

Link spre comentariu
Vizitator pufoassa20

Va rog sa-mi spuneti si mie cum se cauta programele din butoanele la televizor ca nu imi merge telecomanda si nu stiu cum sa le caut din butoane[attachment=0]DSC03424.JPG[/attachment]. Multumesc.

Link spre comentariu

apasati butonul P/C .apoi apasati unul din butoanele P-C pt a selecta numarul canalului pe care doriti sa setati un program.sa presupunem canalul 1.apasati butonul MEM.in timp ce afisajul clipeste apasati butonul P-C pentru a selecta un program.cand ajungeti la programul dorit apasati tasta MEM. telecomanda gasiti pe net la 19 lei.nu stiu daca am voie sa dau link.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

In acest caz , nici selectorul nu poate fi schimbat - este in acelasi modul cu calea comuna imagine-sunet , iar comanda pe date . Numai o modificare foarte complicata sau convertor extern ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări