__farad__ Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 sal tuturor.am scotocit acu cateva zile prin niste gramezi de praf(pardon de scheme vechi)si mi-am adus aminte de o schema de lumini dinamici cu defunctul cdb 495.si ma intrebam daca exista un echivalent cmos(functional ma refer)adica sa permita folosirea schemei bineinteles cu modificarile impuse de trecerea de la ttl la cmos Link spre comentariu
Mikrosha Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Cred ca ar trebui mutat la sectiunea incepatorilor. Nu mi se pare prea defunct, magazinele inca-s pline de TTL, in special seria LS (v. 74LS95) CMOS similare ca functionare: CD4035: Registru de deplasare de 4 biti cu intrare /iesire paralel CD4015: 2 registre de deplasare pe 4 biti CD4021: Registru de deplasare static de 8 biti. Cauta-le pe www.datasheetcatalog.com . Link spre comentariu
__farad__ Postat Octombrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Mikrosha daca zici ca-s pline poate trimiti cateva la C-ta ca aici neam.oricum multumesc de ajutor cd se gasesc din plin.Am zis ca-i defunct pt ca nu se mai fabrica.cel putin nu sub numele cdb 495 Link spre comentariu
em2006 Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 ...Nu mi se pare prea defunct, magazinele inca-s pline de TTL...Ba da, sunt defuncte. Si TTL-urile si CMOS-urile. Nu vezi ca azi nici macar un led nu se poate aprinde fara microcontroler? Ca unele magazine si sertarele unora dintre noi mai sunt inca pline cu ele pentru ca nu ne-nduram sa le aruncam, asta-i alta poveste... Link spre comentariu
Mikrosha Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Mikrosha daca zici ca-s pline poate trimiti cateva la C-ta ca aici neamMai bine il faci in CMOS, dupa cum ai zis. Totusi daca nu uit, cand mai trec pe la dealer , o sa-ntreb.Ca unele magazine si sertarele unora dintre noi mai sunt inca pline cu ele pentru ca nu ne-nduram sa le aruncam, asta-i alta povesteHah, strajnica intuitie!! Am gasit un CDB495 in sertar Dar nu-mi amintesc cand si la ce l-am folosit! Link spre comentariu
__farad__ Postat Octombrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Hah, strajnica intuitie!! Am gasit un CDB495 in sertar Dar nu-mi amintesc cand si la ce l-am folosit!Licitez pt el il dai??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum